#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem oynatılmayacaktı neden kiralanmadı?
Elde patladı. Hem çocuğa yazık oldu hem de bize.
İki İtalyan mahvetti çocuğu

önemli bi haftaya,önemli bi döneme giriyo belki de...oynarsa yapacaklarından anlayacaksınız:k19: hislerim yanılmaz.

4-1-2-2-1 Galatasaray´in cözüm yoludur... Bruma bu sistemde kanat oynamasi lazim. Hele hele süperligde 2 ön libero ile oynamanin bir geregi yok bence.

lig için kadro budur başka kadroyla şampiyon olamayız

------------------muslera----------------

tarık------semih---------zan/koray-----balta

bruma--------melo-------sneijder------olcan

--------------umud-----------pandev----------

devre arasında yabancı sınırının sınırsız olacağı ile ilgili bir söylenti var eğer gerçekleşirse bruma kalsın eğer aynı kurala devam edilecekse telles ve bruma devre arası kiraya verilmeli

lig için kadro budur başka kadroyla şampiyon olamayız

------------------muslera----------------

tarık------semih---------zan/koray-----balta

bruma--------melo-------sneijder------olcan

--------------umud-----------pandev----------

Fazla ofansif kadro olmuş kardeş.

Umut yerine Hamit oynamali

O zaman 4-2-3-1 Hamit-Melo'layla büyük ihtimalle şampiyon olabiliriz.

Artık kiralık verilmesinden yanayım. Bu şekilde kendini asla geliştiremez. Çok yetenekli ama bir o kadar da eksikleri var. Bunu gidermesi için sürekli oynaması gerek.

Premjer League de Everton gibi kulübe kiralamak lazim

Martinez hoca genç yeteneklere çok sans veren bir hoca

Su cocukta bu yetenek varken harcanip gidiyor. Ben olsam sözlesmemi tek tarafli olarak bitirir defolup giderdim buradan.

önce sana sonra lazar markovice bakıyorum, yerinde olsam menajerine heran söverdim.. ne işin var senin turkiyede... yazık yahu döneminin en potansiyelli oyuncusu çürüğe çıkmak üzere AKILLI ol derhal bu ülkeden ayrıl yoksa tavuk yavruları içindeki kartal yavrusunun kendisinide tavuk yavrusu görmesi gibi hiç bir zaman potansiyeline ulaşamıyacaksın BEKLEME HAREKETE GEÇ HEMEN ŞİMDİ..

Takimdaki en cok sempati duydugum oyuncuyu harcadi gitti gelen Italyan´lar... CL maclarinda Mancini bile oynatiyordu, yada en azindan kadroya aliyordu bu cocugu. Ki Mancini bana göre Bruma´yi bitiriyordu zaten. simdi de Prandelli basladi, Mancini´nin biraktigi yerden... Balikesir macindan sonra bütün faturayi Bruma´ya mi kesti bu adam ?

-Sivasspor´a karsi daha ilk yarida 5 gol yiyecekken, büyük bir sans eseri maci aldik. Mactaki hatalari görmedi, sonra Arsenal macinda bizi büyük bir hezimetten kurtaran o kirmizi kart oldu.
- Fenerbahce macinda keza ayni, ilk yari abluka altina girdik, ikinci yari birazcik toparlandik, sonra Alves´in hediyesinden sonra ibreyi cevirdik terse. Yine gol pozisyonu verdik, ama Sneijder´in bireysel yetenkleri sayesinde, maci alabildik.

19 yasindaki cocugu oynatmayacak kadar yüreksiz bir adammisin Prandelli ??? Yoksa Ego mu ? "Benim aldirdigim adamlar oynayacak" diye mi yapiyor bunlari ?

takımın başında prandelli olduğu sürece başka bir takıma kiralamamız gerekiyor kendisini. yoksa 25 yaşına da gelse gelişme kaydedemez

Kaç git kurtar kendini aslan parçası.
Çok büyük bir kariyerin olabilecekken buraya gelerek kendini yaktın.

Ben olsam menajerimle derhal iletişim kurar buradan kaçıp gitmenin bedeli neyse onu yerine getirirdim.
Yeter yahu yazık günah artık.
Potansiyelini bize Antalya,Rize maçlarında gösterdi.
2 senedir hem Mancini hem Prandelli hiç oynatmıyor nasıl gelişecek ki?
Madem oynatmayacaksın kiralık verseydin bari o da yok.
Bruma ve menajerinin birazcık aklı varsa gereken ayarı vermeleri gerekiyor yoksa çürüyüp gidecek bu potansiyel heba olacak.
Sıradan bir oyuncu olarak kalacak hem oyuncunun kariyer harcanacak hem de 10 m € yatırım çöpe gidecek.
Taraftar el atmalı artık yeter ya vallahi.

Gerek takım gerek lig olarak boyle oyunculara bisey kattıgımız gelistirdigimiz cok nadirdir.Cok yazik oluyor Bruma'ya sene basi basalti bi Alman veya Ispanya takimina kiraya verseydik sene sonu Avrupanin en iyi takimlarindan bol sifirli teklifler gelirdi.Biz ise cocugu resmen 19 yasinda kuf tutturuyoruz varolan yeteneklerini bile yok ediyoruz.Gelismesini gectim cocuk bildiklerini de unutup gerilicek iyice ozguvenini yedik bitirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt