#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma ,Willian tarzı futbolcu.Chelsea'de Willianda savunma yapamıyor.Ama takım oyunu o kadar iyiki önde bir anda pres yapıp top kapıyor.

Bizde kaos dizilişi var.Willian bizde olsa yine kötü derdik.
Mourinho onu defansı iyi diye oynatıyor. Ligde 6-7 gol ve 5 asisti geçmez ama otobüsü çekerken lazım oluyor. Çok da ahım şahım bir adam değil. DK'da bile oynamadı.

Prandelli sayesinde çöp olma yoluna gidiyor.Kaçıp kurtarması lazım kendini.Çocuk harcanıyor resmen ilk geldiğinde öyle miydi.5-6 kişiyi rahat çalımlardı.

yeni hocayı bekle yavrum,az daha sabret.

su cocugu oynatmak icin tesvik primi mi verelim yonetime anlamiyorum arkadas . 10 milyon verildi geri zekalilar , bu parayi cikarmak istiyorsaniz birgun oynatin , hatasiyla dogrulariyla gelistirecek bu cocuk kendini .. baslatmayin simdi prandelisine de burakina da

yine yok ulan,nie 10 milyon verip transfer ettiniz bu herifi ha ALLAHIN DELILERI

Zorla yok etcez cocugu, lan bugunku kadroda 3 yabanci varmis, oynatsana CESARE !

rezil herifler 12m euroluk adami harciyorsunuz sonra da 4 golu yiyip agliyorsunuz.

Bize geldiğinde bu çocuğun adına çok üzülmüştüm. Böyle olucağını adım gibi biliyordum. Adam futbolu unuttu hıaaa.

Bu cocuk gibi rahat calim adam, adam eksilten, yetenekli bir adam yok kadromuzda. Terim, Mancini, Prandelli! 3'ü de su cocugu ilk 11'de oynatmayi bir kez bile akil edemedi. Ne desek bos. Ben olsam tek tarafli fesih eder giderdim.

Bruma'yi bol bol gol atabilecek oyuncu, yani winger-forward, yapabilen teknik direktör lazim bize. Ayni zamanda pres ögrenmesi lazim. Bu kalitelere sahip olursa gerçekten büyük oyuncu olabilir. Potansiyel daha hala var, ama böyle vizyonsuz dandik t.d.lar oldugu müddetçe Bruma yavas yavas takimdan ayrilmak ister.

Kendi kariyerini de düsünmesi lazim genç.

Kaç kurtar kendini. Git ingiltereye düşük orta seviyeli takımlarda, git ispanyaya orta seviyeli takımlarda oyna, bu seviyesiz ortamda bitip tükenme yiğidim

Türkiye'ye gelmekle hayatinin en buyük hatasini yapti. Kac kocum hemen kac buralardan

10-12 milyon para veriyorsun gencecik adamı transfer ediyorsun. Buraya kadar her şey güzel, dışarıdan bakınca vizyon var helal olsun diyorsun. İçeri girip bir bakıyorsun 19-20 yaşında adamdan üst düzey taktik bilgisi bekliyorsun, sen aldığın adam geleceğin Ronaldo'su olur bu dediler diye şimdiden öyle mi zannediyorsun? Beklet, otursun tribünde aman ha Allah korusun sakın ilk on sekize girmesin. Senin oynattığın adamlar çok mu biliyor taktik? Her maç 90 dakikaya yakın oynattığın Burak 30 yaşına gelmiş 10 metre ofsaytta koşuyor hoca? Senin kesmeye korktuğun Selçuk bu takıma 2 senedir ne kattı? Ne taktiksel üstünlüğünü gördün? Bu çocuk bangır bangır bağırıyor, kumaşım var diye. İşlemesini bilene. Bak elin oğlu nasıl oynatıyor 17 18 yaşında çocukları. Vay efendim taktik bilgisi eksik, e paşam bu oynayanlara vahiy mi geliyor? Nasılsa yem etmek kolay karşında ses çıkaran Selçuk yok, Burak yok. Önce kendine batır iğneyi Prandelli bu çocuk gelişmiyor, taktik bilmiyor diyorsan sebebi sen ve kurmayların.

umarım sözleşmesini feshedip başka takıma gider bir daha genç yıldız yabancı falan demesin kimse işte sonunu gördük.

Kariyerini bitiriyoruz bu cocugun. Yazik be oynatmayacaksaniz satin lan !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt