#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çocuğun kariyeri yok oldu maalesef.
Buraya gelmiyecektin kara oğlan

Bu cocuk gibi rahat calim adam, adam eksilten, yetenekli bir adam yok kadromuzda. Terim, Mancini, Prandelli! 3'ü de su cocugu ilk 11'de oynatmayi bir kez bile akil edemedi. Ne desek bos. Ben olsam tek tarafli fesih eder giderdim.

Terim onu her macta Ilk 11'e koydu. Terimle birlikte Bruma cok iyi basladi, Rize Maci, BJK Maci vs vs.

Sneijder ile birlikte ayrilacak.

Galatasarayda fazla forma şansı bulamayan Portekizli,Prandelli'ye tepkili. İtalyan hocaya sürekli ''neden oynatılmıyorum'' diye sonra genç yıldız, yanıt alamamaktan şikayetçi

AYRILMAYA SICAK BAKIYOR
Bruma'nın çok çalıştığını ve oynamak istediğini dile getiren Kırdemir, "Zamanında Bruma’ya teklifler gelmişti. Ocakta gelecek teklifleri kulüp kabul ederse, biz bakarız. Tabii ancak Galatasaray kabul ederse gider. Etmezse kalır. Bruma’nın kesin olarak gitmek gibi bir niyeti yok" ifadesini kullandı.

Böyle devam ederse Bruma gider.

Abartmayı çok seviyoruz Prandelli gidip yerine aklı başında birisi getirildiğinde oynamaya başlar ve harika oyununu bizlere izlettirir.

Oyun icinde hareketleri ile göze hos gelen bir oyun sergileyen tek oyuncumuz, ama maalsef degerlendirilmiyor. Bu cocuk daha 2013/2014 sezonunda, dogru kullanilsaydi iyi bir silah olabilirdi, ama kullanilmadi sonrada sakatlik yasadi. Bu sezonda bazi eksiklerimizi kapatacak kapasitey sahip, ama oynatilmadigi sürece cocugun özgüvenide kalmiyor. Prandelli´ye illakide karsi degilm, ama sadece Bruma konusunda bile gitmesini isteyebilirim. Bu cocuktan büyük topcu yapmak, Galatasaray´a bu ligde bir cok sampiyonluk getirecektir gelecekte.

Amrabat İspanya'da patlama yaptıgına göre, Bruma Avrupa'nın herhangi bir liginde her sekil patlayacaktır. Muhtemelen devre arası yollayıp sonrasında cok pisman olacaz.

Hay Mancini kadar başınıza meteor parçaları düşsün be.

Mancini niye içine etmiş olsun bir sebebini de yazarsanız iyi olur. Ben siz yazmadan önce söyleyeyim. Daha önce defalarca söyledim ama yok Mancini şöyle yok Mancini oynatmıyor falan filan.

Mancini'nin ilk maçı 2 Ekim'de, Bruma'nın sakatlandığı maç 15 Ocak'ta oynandı. Zaten o sakatlıktan sonra sezonu kapatmıştı. Yani Mancini ikinci yarı oynatmadı demesinler.

Şimdi bakıyoruz Mancini'li Bruma kaç maç oynamış ve bu maçlarda ne yapmış ? ;

Mancini ilk maçında (Juve deplasmanı) oynatmadı mı ? (90 dakika)
Mancini ilk lig maçında (Akhisar deplasmanı) oynatmadı mı ?
Mancini ilk derbide (FB deplasmanı) oynatmadı mı ? (72 dakika)

Mancini Türkiye Kupası'nda 2 eleme maçında da (Bakın grup maçları demiyorum) oynatmadı mı ? (İki maçta da 90 dakika)
Grup maçlarında oynatmadı o maçlarda daha çok yerli ve devre arasında alınan oyunculara şans tanıdı. Oynattığı maçta da sakatlandı.

Mancini döneminde , Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçta 3 kez 90 dakika , 1 maçta 64 dakika oynadı. O da Real Madrid deplasmanı.

Yani sanki Mancini hiç oynatmadı diye bir algı var ona istinaden yazıyorum yoksa yazmayacaktım.

Yani 2 Ekim-15 Ocak tarihleri arasında total olarak 11 maç oynadı. 2 kez de hazırlık maçlarında Celtic ile Ajax'a karşı oynadı onları daha saymıyorum.

Bence bu maçlarda etkili de oldu Bruma. Çünkü FT döneminde defansa hiç gelmeyen ileri uçlarda rakibin hatalarını bekleyen bir kontra-atak futbolcusu halindeydi. Ama Mancini gitti onu defansı da gelişmesi için sağ bek-sağ kanat yani winger back oynattı. Kaldı ki Galatasaray kontra-atak futbolu oynamaz. Galatasaray ne yapar ? Rakibi sahayı dar eder , rakibin top dolaştırmalarına engel olur , oyunu kontrol eder. Bu senelerdir böyle. Belki de kuruluş sistemimiz böyle. Anlayacağınız gibi Bruma kontra-atak topçuluğundan önce her yerde iyi olması lazım.

18'e bile almamış Prandelli.
Devre arasında ya satalım yada yarım sezonluğuna kiralayalım.
Futbol hayatı bitecek burada.;(

yazik ya yazik ya zimba gibi bir genci yok edecez. 10 milyon verdigimiz adamdan faydalanmiyoruz. yazik!!!

İtalyan gazabı bu adamı bitirdi.Bu İtalyanlar Ceyhun, Selçuk, BY, Dzemaili gibi düz adamları tutuyorlar.Yetenek düşmanları.

Ersun hocanın yıldızı olur. Caneri ligin mvpsi yapan adam sonuçta. Azicik daha sabret siyah inci.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt