#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka takıma gidecek ve ağzımız açık izleyeceğiz lanet olsun..
Elimizde Bruma var rakip komple üstümüze geliyor kaleye en hızlı dikine giden oyuncuumuz sakatlığı yok gücü kuvveti yerinde yabancı kontenjanında da problem yok bir şekilde oynayabilirken ve oyuncu değişiklik hakkımız varken..
Yani Bruma bugün oynamadıysa hiç oynamaz arkadaşlar..
İnanılacak gibi değil..
Onun oyuna girmesi için tasarlanmış bir maç gibiydi..
Deli oldum ekran başında..
Dünyada kafası çalışan ne kadar hoca varsa bugün onu sahaya sürerdi..
Ama malesef 10 milyonluk büyük potansiyelli oyuncumuz yeni transfer gözüyle baktığımız Bruma hain gibi dışlandı..
Yazıklar olsun Sabri insanda Bruma insan değil mi Abdürrahim Bey!

Ulan her bu basligi gordukce Prandelliye sovesim geliyor.Ve sovuyorum hala kufurleri basiyorum Bidondelliye.

minecraft_xbox_360_edition_xboxdynasty_1396638472_1.jpg

Bu çocuğu kazanamazsak bir daha böyle transfer yapmayalım zaten.

Kaldı ki zeki yöneticilerimiz de öyle düşünecekler 18-20 yaşlarında ki çocuğa bu kadar para bayıldık ne oldu diye !

u21 yerine milli takimda oynasa daha güzel olurdu

Ronaldo hariç pek rekabet yok, kilolu Q7 ve formsuz Nani'den daha iyi performans gösterebilir Bruma.

u21 yerine milli takimda oynasa daha güzel olurdu

Ronaldo hariç pek rekabet yok, kilolu Q7 ve formsuz Nani'den daha iyi performans gösterebilir Bruma.

Kilolu Quaresma Lig ve Sampiyonlar Liginde müthis oynuyor, keske zamaninda onu alsaydik.
Nani de öyle. Formsuz falan degil, Sportingin en iyi oyuncusu. Bruma su anda A Takimda oynamaz.

cemal oynuyor bruma kenarda paslanıyor.eziyet bizim takımın maçları.artık zerre heyecan duymuyorum, duymayacağım da, ta ki prandelli gidene kadar.

BRUMA/TARIK daha nece gencleri tecavuz edecegiz .. fenerin eskiden yaptigini simdi biz yapiyoruz

Sneijder'i satacagimiza Bruma'yi satalim devre arasi.Prandelli'nin oynatacagi yok.Ribery gibi kendini kurtarir belki.

Prandelli ve mançini brumayı oynatmayarak hoca olmadıklarını kanıtladılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt