#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen kanata adam yokken birde bu adama yektayi tercih ediyorsan zaten kayip etmissin.
bosuna 11 kurup maca cikma. sözüm sayin prandeliye !!!

Tatli bir teklif var adama hedef sasirtip muslerayla paket yapacaklar

Brumayla birlikte , bonservizsiz quaresmayida alip oynatsaydik, cok rahat liderdik simdi. Ama kolay varken zor yolu secmek daha güzel.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Sanırım yarın 11'de başlayacaksın aslan !

Göster kendini , her şeye , herkese rağmen , çık çatır çatır topunu oyna.

Patlama yaptığın maç olması dileğiyle ...

Uzun süre oynamadığı için biraz kötü oynasa kesik yer hemen.
Sürekli oynuyor olsa arada kötü bile oynasa devam eder.
Ama umarım çok iyi oynar, güveniyorum.

Cok zor, Adam 5-6 Macitr 1dk süre bile almadi? Nasil bir anda üst seviyde iyi bir performans göstersin? Cok zor,cok ama cok zor...

Adam 50 mac kadro disi kalip bir anda kader macinda 11 e girecek.

Kotu oynarsa Prandelli alin size Bruma der devre arasi gondertir.

Iyi oynarsa gizli silahi tam zamaninda devreye soktum biliyorum bu isi der gene yirtar

Nice move prando

Cok zor, Adam 5-6 Macitr 1dk süre bile almadi? Nasil bir anda üst seviyde iyi bir performans göstersin? Cok zor,cok ama cok zor...

Nuri , iyi yönetim ve yabancı sınırlamasının en azından 8 ve kullanımının serbest olduğu bir ortamda , avatarında ki reisi takımımızın başında görebilecek miyiz ?

Hayallerini kuruyoruz ancak acaba olacak mı , gerçekleşecek mi sence ?

Riva projesi ile borçları kapatsak , üstüne kalan bütçeyi Tuchel'ın eline versek ve bize müthiş , genç , başarıya aç , dinamik , kompakt bir takım yaratsa keşke , tabi dediğim gibi sınır en azından 8 olmalı ve kullanımı tamamen kulüplere yani daha doğrusu teknik adamlara bırakılmalı.

İster as takımda , ister kulübede , ister tribünde nasıl uygun görürlerse ...

haftlardır kadro dışı bırak tembel vs söylemlerde bulun.yarın 11 de baslatır tellesı ıle ıkısını.sonra bruma ve tellesten hayır bekle.bruma rıberyden sonra son yıllarda Türkiyeye gelen en buyuk yetenek ve 18 de yook.ve prandellı ıtalyan mıllı takımından geldı.galıba bız anlamıyoruz futboldan.

Nuri , iyi yönetim ve yabancı sınırlamasının en azından 8 ve kullanımının serbest olduğu bir ortamda , avatarında ki reisi takımımızın başında görebilecek miyiz ?

Hayallerini kuruyoruz ancak acaba olacak mı , gerçekleşecek mi sence ?

Riva projesi ile borçları kapatsak , üstüne kalan bütçeyi Tuchel'ın eline versek ve bize müthiş , genç , başarıya aç , dinamik , kompakt bir takım yaratsa keşke , tabi dediğim gibi sınır en azından 8 olmalı ve kullanımı tamamen kulüplere yani daha doğrusu teknik adamlara bırakılmalı.

İster as takımda , ister kulübede , ister tribünde nasıl uygun görürlerse ...

keşke....Hayal gibi maalesef..

-Riva'yi satmazlar.
-Yabanci Sinirilamasi kalkmaz.
-Tuchel baska bir takima gider. (RB Leipzig)

Bu tren kacti maalesef....Ama kim billir belki 3-4 Yil sonra gelir, kendisi daha cok genc...Hayatta hersey olabillir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt