#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maçta beni tek heyecanlandıran adamdı.. Gerçekten şu rezil takımda ışıldayan 2 oyuncudan biriydi dün.. Ne Melo ne Muslera dün Sneijder ve Bruma ışık verdi gerisi leşler ordusu

10 maç üstüste oynatılmalı.. Ardından az çok anlaşılır iyimi kötümü diye. Ben şahsen pek beğenmedim, iyi aksiyonları olduğu halde bazen. Son hamleleri rezil ötesi.

• Anlamadığım olay şu Bruma hiç mi temel futbolculuk eğitimi almamış..Sanki 19 yaşına kadar atletmiş 19 yaşında futbola başlamış gibi.. Soldan Buraka bir pas denedi hızlı atsa %100 pozisyon topu tıngır mıngır kaleciye verdi , bir de çalımlarla girdi sağıyla vurdu top tribünleri bile aşacaktı ki defans çarptı rezil olmaktan kurtuldu.. Yani ben de sizler gibi dünkü maçı Bruma için izledim ama bu elemanda cidden son pas son şut gibi çok çok büyük sıkıntılar var.. Bu dirbbling yeteneğine shaip bir adamın tozu dumana katması lazım.. Oynatılmadığı için özgüveni çok düşük farkındayım ama geçen yıl oynatıldığı dönemlerde de bu sıkıntıları yaşıyordu..Bence acilen pas-şut çalışması lazım cidden karar verme olsun son paslar olsun çok yetersiz kalıyor.. Ha şu takımda her türlü oynayacak adamdır orası ayrı..Ama hafta sonu sir prandelli cemaili-selçuk-melo-yekta'lı mükemmel bir orta saha çıkarır karaoğlan yine tribüne gider..

Hafta sonu taffarel takımın başında olacak diyorlar..Bruma-Muslera-Sneijder-Melo-Chedjou 5'lisini tercih edecektir..

Hamza hoca Bruma'da ısrar edecektir. Umarım o da kendini gösterir.

brumaya futbolu unutturdu ıtalyanlar.patlama yapacaktır.bırde takım söz bırlıgı etmışcesıne brumaya pas atmıyor.

mayoz bölünme esnasında beyin ve baldır dnaları birbirine karısmıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt