Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
dont talk too much and plays the gamegoodlad is bruma
lovely lad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dont talk too much and plays the gamegoodlad is bruma
Sadece bu çocuk bile Mancini ve Prandelli'nin neden 2015'e yakalaştığımız şu günlerde sadece köhne İtalya'da takım çalıştırabilecek kapasitede TD'ler olduğunu göstermeye eter.
Hamza hoca başından doğru oyuncuları tercih etmeye başladıSürekli oynamasi gereken bir oyuncu. Hamza hoca sonunda dogru oyunculari tercih etmeye basladi.
Hamza hoca başından doğru oyuncuları tercih etmeye başladı![]()
Ribery bizdeyken bunun 5 te birini oynamıyordu adam şimdi nerede ?
ne mişİnanılmaz bir oyuncu..!!
Dalga geçeceksiniz belki ama Ronaldo 'dan bile bazı yönleri daha yetenekli bu çocuğun tabi kendisi geliştirebilirse çünkü Ronaldo dünyada gelmiş geçmiş en çok gelişim kaydeden oyuncu.
!!!!!!!!!
birazda gulelim!!!!
dogru yolu bulduguna sevindim ex-smodum..Aysal başkanımın vizyon transferi Bruma döktürdü bugün maşallah![]()
İnanılmaz bir oyuncu..!!
Dalga geçeceksiniz belki ama Ronaldo 'dan bile bazı yönleri daha yetenekli bu çocuğun tabi kendisi geliştirebilirse çünkü Ronaldo dünyada gelmiş geçmiş en çok gelişim kaydeden oyuncu.
ribery bizde oynarken dunyanin en hizli adamiydi belki simdiki sisko riberyden cok daha hizliİnanılmaz bir oyuncu..!!
dogru yolu bulduguna sevindim ex-smodum..
☆$☆
Abi naptınız ya siz ne içiosunuz ? maçı neyle izliosunuz ya ?
Bruma bugün bilmediğimiz ne yaptı ?
Geniş alanda iyi oldugunu biliyorduk çaykur rize maçındada iyiydi sonra sahada yok..
Bugün topu ileriye iyi taşıdı evet hepmizi hemfikiriz.
Ama abicim 10 pozisyonda 1 tane olumlu pas yok yapmayın etmeyin bal yapmayan arıydı..
Ve en önemlisi beyler açın maçı bir daha izleyin
Adam geri dönmüyor yerini kaybediyor.
Akhisar az akıllı olsa yada sabri az gününde olmasa çok pozisyon verirdik biz sabri kesdi hep.
iyi yönlerini görün tamam da az açıklarını da görün.
Bir adamı 1 günde bu kadar pohpohlamayın..
Haftaya dar alanda ne yapacak bakalım ?
Defansa ne kadar etkili gelicek...
Ya sizin bir ortanız yok ya çöp dersiniz ya Ronaldoyla kıyaslarsıonız..