#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi naptınız ya siz ne içiosunuz ? maçı neyle izliosunuz ya ?

Bruma bugün bilmediğimiz ne yaptı ?

Geniş alanda iyi oldugunu biliyorduk çaykur rize maçındada iyiydi sonra sahada yok..

Bugün topu ileriye iyi taşıdı evet hepmizi hemfikiriz.

Ama abicim 10 pozisyonda 1 tane olumlu pas yok yapmayın etmeyin bal yapmayan arıydı..

Ve en önemlisi beyler açın maçı bir daha izleyin

Adam geri dönmüyor yerini kaybediyor.

Akhisar az akıllı olsa yada sabri az gününde olmasa çok pozisyon verirdik biz sabri kesdi hep.

iyi yönlerini görün tamam da az açıklarını da görün.

Bir adamı 1 günde bu kadar pohpohlamayın..

Haftaya dar alanda ne yapacak bakalım ?
Defansa ne kadar etkili gelicek...

Ya sizin bir ortanız yok ya çöp dersiniz ya Ronaldoyla kıyaslarsıonız..

Bruma G.Saray oyuncu olmadigini söyleyen adam sen degil miydin?

Simdi gelmis Brumayi övenlere laf atiyorsun.

Çocuk daha 20 yasinda, kendisini gelistirebilir ve kendisini gelistirecek potansiyelli var.

Bunu anlayin artik.

B4NGiq2CIAEnyYU.jpg:large

Abi naptınız ya siz ne içiosunuz ? maçı neyle izliosunuz ya ?

Bruma bugün bilmediğimiz ne yaptı ?

Geniş alanda iyi oldugunu biliyorduk çaykur rize maçındada iyiydi sonra sahada yok..

Bugün topu ileriye iyi taşıdı evet hepmizi hemfikiriz.

Ama abicim 10 pozisyonda 1 tane olumlu pas yok yapmayın etmeyin bal yapmayan arıydı..

Ve en önemlisi beyler açın maçı bir daha izleyin

Adam geri dönmüyor yerini kaybediyor.

Akhisar az akıllı olsa yada sabri az gününde olmasa çok pozisyon verirdik biz sabri kesdi hep.

iyi yönlerini görün tamam da az açıklarını da görün.

Bir adamı 1 günde bu kadar pohpohlamayın..

Haftaya dar alanda ne yapacak bakalım ?
Defansa ne kadar etkili gelicek...

Ya sizin bir ortanız yok ya çöp dersiniz ya Ronaldoyla kıyaslarsıonız..

buraları tekrar okuyup maçı tekrar izlemeni tavsiye ederim

Sinan Engin "Mancini Bruma'nın kulağını ısırmıştı.Mancini'nin raporu yüzünden Bruma'yı Prandelli oynatmadı."

Saçma olsa da insan başka neden bulamıyor kadar saçma bişey olamaz.

Son düzenleme:
Bu çocuga tembel diyen Prandelli, bugün yedigin hurmalar, yarin bir yerini tirmalar.

prandelli senin futbol bilgini yiyim bilerek adamı gönderticektin takımdan defoldun gittinde adam kendine geldi bizde brumayı seyrediyoruz

Bruma dehşetü'l-vahşet oynadı what is problem?

Bruma G.Saray oyuncu olmadigini söyleyen adam sen degil miydin?

Simdi gelmis Brumayi övenlere laf atiyorsun.

Çocuk daha 20 yasinda, kendisini gelistirebilir ve kendisini gelistirecek potansiyelli var.

Bunu anlayin artik.

Evet benim...

Umarım ben yanılır siz haklı çıkarsınız.

Görelim bekleyelim bir kaç hafta..

özellikle deplasmanlarda..

Evet benim...

Umarım ben yanılır siz haklı çıkarsınız.

Görelim bekleyelim bir kaç hafta..

özellikle deplasmanlarda..

Çocuk 20 yasinda renkdash.

Bu tip oyuncular ancak hata yapa yapa düzelirler, sIk sIk maç oynadiktan sonra G.Saray oyuncu olup olmadigini demek lazim, 10 maçtan sonra mesela. Ve Bruma geldikten beri ne kadar çok potansiyelli oldugunu gösterdi herkese. Eksikleri var mi? Tabii var.

Belgelere göre konuşuyorum reis,Şükrü renktaşa kalsa Terimin transferi diye bize yutturacak
yeme bizi smodum burda seni en iyi taniyanlardan biri benim..milleti oltaya düsürebilirsin ama bana sökmez
farzedelim ki ft transfer etti bruma'yi.. hocayi sevmiyorum diye illa bok mu atmak lazim?

☆$☆

mukemmel.3-5 maç devamlı oynasın bruma tutulmaz.italyan mafyasından kurtulduk Allaha şükür.

Çocuk 20 yasinda renkdash.

Bu tip oyuncular ancak hata yapa yapa düzelirler, sIk sIk maç oynadiktan sonra G.Saray oyuncu olup olmadigini demek lazim, 10 maçtan sonra mesela. Ve Bruma geldikten beri ne kadar çok potansiyelli oldugunu gösterdi herkese. Eksikleri var mi? Tabii var.

Renkdaş 2 yıl oldu ...
Tamam çok fazla oynamadı belki ama bazı özellikler vardır hiç gelişmez. 2 yılda idmanlarda çalıssa yine gelişmiş olurdu eğer gelişebilseydi. Bu zihinle alakalı.

Mancini aynı şeyi söyledi Prandelli aynı şeyi söyledi Hasan Şaş aynı şeyi söyledi.

Ve bugün sahada yine aynı şeyi yaptı...

Ben diyorum ki Hemen adamı Göklere çıkarmayın.

Ronaldoyla bile kıyaslama yapmaya başladılar..

Bu Bruma geçen hafta Antepe karşı ayakda duramayan bruma farklı bruma mı oldu 2 haftada ?

10 kere topu ileri taşıdı 10 da hatalı pasla bitti...

Ki hadi helali hoş olsun ama adamlar etkisiz olmalarına rağmen hep brumanın kanadından geldiler niye ?

Çünkü savunma yapmıyor yerini kaybediyor..

Diyorum az etkili takım olsa çok kötü yaparlardı bizi sağdan.

2 maç sonra yine sövmeye başlar burada herkes kötü oynarsa.

Ben GS topçusu derken bunu kastediyorum.

Adam gelişecek diye beklerken kontratı biticek..

İnşallah siz haklı çıkarsınız inşallah gelişir .

Ama ilk gelişdirmesi gereken şey defans yapması geri dönmesi olmalı.

1-kondisyon
2-oyun görüşü(pas atacağı yerde şut, şut atacağı yerde pas verme ve pasın şiddetini bazen ayarlayamama)
3-gelen topu kontrol
Bunlar olduğu zaman tadından yenmez.aslında son vuruşu da ekleyecektim ama o konuda henüz kararsızım bazen güzel vuruyor.

Sony Xperia

gayette gerıye dondu defansa da yardım ettı ama adam 1 senedır oynadıgı mac 5 ı gecmez kondsyon sıkıntısı gayet normal.normalde ıkı uc kısıyı gecınce gaza gelıp sut atardı o ozellıgını azaltmaya baslamıs

Ama ilk gelişdirmesi gereken şey defans yapması geri dönmesi olmalı.

Katiliyorum - ama bu herkes için geçerli. Bizim takimimiz senelerdir defans yapmasini iyi bilmiyorlar, bazen top rakipte olurken mal gibi bakip duruyorlar birbirlerine. Mancini'yi çok elestirdim ama en azindan defansi iyi organize edebilen hocaydi. Bruma'ya sans verseydi ve onu asil mevkii de oynatsaydi, Bruma defansif anlamda çok iyi oyuncu olabilirdi suan. Hamza Hoca iyi basladi ama o, diger yerliler gibi defans organize etme konusunda yeterli olup olmadigini bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt