#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uploadfromtaptalk1417906148512.webp

★★★》☆

Bu adam 1 sene sakat kaldı ya.Keşke ben sakatlansaydım

yeme bizi smodum burda seni en iyi taniyanlardan biri benim..milleti oltaya düsürebilirsin ama bana sökmez
farzedelim ki ft transfer etti bruma'yi.. hocayi sevmiyorum diye illa bok mu atmak lazim?

☆$☆
Yüzümüz eskidi valla isim değişikliğine gitmek lazım:) Emeklilik günlerimizi yaşıyoruz artık smodluk geçmişte kaldı,Brumaya gelirsek devam eder inşallah böyle bu adamı oynatmamak garipti zaten, Hamza hoca sever bu tarz adamları Terimde severdi:D

Mükemmel oynadı bugün 1 gol 2 asist yapabilirdi ama olmadı canı sağolsun.Brumanın gelişmesi için sürekli forma şansı bulması lazım ancak önceki teknik direktörlerimiz adamı neredeyse harcayacaklardı.Ayrıca takımımızın Bruma gibi dinamik,dripling yapan futbolculara ihtiyacı olduğunu da bu maçta pekiştirmiş olduk.İnşallah Dünya futboluna bir yıldız daha kazandırırız.
Prandelli senin t... yesin.

Yüzümüz eskidi valla isim değişikliğine gitmek lazım:) Emeklilik günlerimizi yaşıyoruz artık smodluk geçmişte kaldı,Brumaya gelirsek devam eder inşallah böyle bu adamı oynatmamak garipti zaten, Hamza hoca sever bu tarz adamları Terimde severdi:D
valla telles,koray,bruma,tarik'li bi gs cok keyif verir..hamza ne yapip ne edip koray'i ilk 11'e monte etmeli..kontenjani acayip rahatlatir..
kardesim smod olsan ne yazar olmasan ne yazar?adama rütbesine göre deger verenlerden degiliz cok sükür

☆$☆

Takımdan Burak-Sabri-Yekta-Yasin-Veysel gibi tipleri uzak tutalım, bizi kimse tutamaz o zaman.

Sonunda be sipsi.

Hey yavrum hey dedirttin bize nihayet bugün.

Kesilmesin devamı gelsin.

Takımdan Burak-Sabri-Yekta-Yasin-Veysel gibi tipleri uzak tutalım, bizi kimse tutamaz o zaman.

Burak bir maçlığına Lewandowski ile takas yaptı bugün ama kalıcı olacağını ben de sanmıyorum. :D

Yekta, Yasin, Veysel konusunda sonuna kadar haklısın zaten.

Balon bile değiller bu adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt