#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Bruma'nin sürekli sans bulmasi için 11'e uygun olmasi gerekmezmi? Adam 11'imize uygun degil. Nasil bunu tutup 5-10 maç arka arkaya oynatalim? Kafasini kaldirip takim arkadaslarina bakmayi bilmiyor daha/ Kazik demek istemiyorum ama oyuncu alirken sadece ayaklarina degil, birazda futbol zekasina bakmak gerekiyor. Umarim kazik çikmazda kendini gelistirebilir.

Bruma bize futbol zekasi iyi bir oyuncu olarak geldi, tek sorunu nerdeyse her genc ve basit calim atan oyuncu gibi topla oynamayi cok sevmesiydi. Su an ne rahat bir sekilde adam gecebiliyor, nede oyun zekasini kullanabiliyor. Eger brumanin kariyerini karartirsak birdaha genc oyuncu felan almayalim...

Bruma bize futbol zekasi iyi bir oyuncu olarak geldi, tek sorunu nerdeyse her genc ve basit calim atan oyuncu gibi topla oynamayi cok sevmesiydi. Su an ne rahat bir sekilde adam gecebiliyor, nede oyun zekasini kullanabiliyor. Eger brumanin kariyerini karartirsak birdaha genc oyuncu felan almayalim...

Bende hayret etmiyor degilim. Dünya kupasinda ilk gözüme çarpan oyuncuydu. Simdi sokakta arkadaslariyla oynuyor gibi.

Amrabat 8
Bruma 12

ne-koyduk-fatih-terim.jpg

Bende hayret etmiyor degilim. Dünya kupasinda ilk gözüme çarpan oyuncuydu. Simdi sokakta arkadaslariyla oynuyor gibi.

Ilk geldiginde bizde de iyi oynuyordu, ama adami körelttik. Sonra birde baglari koptu cocugun, bunlar böyle basit atlatilacak seyler degil. Kerim, Hakan Calhanoglu felan bunlar Bruma´nin cok gerisindeydi o U21 turnavasina. Cok dominant ve potansiyeli sinirsiz bir oyuncuydu Bruma... Ama cocugu körelltik daha 1 sene icinde.

Amrabattan daha büyük kazık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kazığın ağa babası..
Bizim şimdiye kadar herhalde en yüksek bonservis ödediğimiz adam..

Ve büyüyecek okuyacak doktor olacakta ailesini kurtaracak....

Verdinmi 12 milyon euro çatır çatır oynamalı

Bir iki güzel hareket yapıyor diye bazıları hasta kalıyor adama. ..
Omuz vuran yıkıyor adamı...
Sırf bu olsa neyse...
Ürkek
Bitirilicikte yok bunda... ve fiyatı 12 milyon euro...
Klasik türk mantigi. Günlük düsünüyorsun. 12 milyonu sen bugün icin vermiyorsun. Yatirim diye bir kelime vardir, biliyorsundur. Gelecegine 12 milyon veriyorsun.

bu heriften artık elit futbolcu olmaz sağ bek veya orta saha olarak kullanmalıyız. gol atamayan kanat mı olur yahu

Ne cahiller var yahu yorumlara bak, futbolu degil tennis i takip edin bari.

Allahım akıl fikir ver.

I am the one who knocks!

Emre Ç. ye Aydın a verilen şansın yarısı verilsin
ne de olsa seneye eşitler statü olarak bile

Eger burda bidaha birisi derse, genc oyuncu alalim varya..

Tellese ve Brumaya demediginiz kalmadi

hep aynı şeyleri yapıyor hızıyla geçebilirse geçiyor işte geçemezse top kaybı kaptırcağını düşününce direk topu çıkarıyor ayağından öne doğru pas oyunununda hep hatalı mağlesef nasıl olucak bilmiyorum eksik çok..

12 milyona aldıgımız ve geldiginden beri bi halt edemeyen adamı gelip burda övüyor buragı yerin dibine sokuyor her konuda işte futbol zekası

Klasik türk mantigi. Günlük düsünüyorsun. 12 milyonu sen bugün icin vermiyorsun. Yatirim diye bir kelime vardir, biliyorsundur. Gelecegine 12 milyon veriyorsun.

biliyorum umarım süper futbolcu olur. bizde zevkle izleriz.
ama ileri görüş gerektiren bir yorum yapmak gerekirse aldığımız fiyata satsak süper olur bence..
çünkü fazla riskli bir yatırım. inan o para senin olsa bu futbolcuya yatırmazdın.

Sonra efendim niye Porto gibi olamiyoruz suç brumanin değil suç bizde adamı hangi konuda geliştirdik adım gibi eminim bu çocuk portekiz liginde olsaydı şimdiye Premier Lig takımları pesindeydi en az bir walcott olurdu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 unsur önemli;

-Sahanın kalitesi (Çimin)
-Etrafında ki oyuncuların kalitesi
-Kendi yaptığı bireysel çalışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt