#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10-12 milyonu hazır olmayan genç bir oyuncuya vermek saçmalıktı. Böyle bir lüksümüz yok bizim. Ancak real, barca, manu gibi kulüpler bunu yapabilir. Biz aptalca bir risk aldık ve elimizde patladı.

Şimdi yine geçmiş sayfalarda olduğu gibi eleştirip laf sokanlar olacaktır. Ama onlar yine 6 ay sonra da Brumanın oynaya oynaya gelişeceğini fazla şans bulamadığını yazmaya devam edeceklerdir. Taa ki satılıp ya da kiralanana kadar..

hep aynı şeyleri yapıyor hızıyla geçebilirse geçiyor işte geçemezse top kaybı kaptırcağını düşününce direk topu çıkarıyor ayağından öne doğru pas oyunununda hep hatalı mağlesef nasıl olucak bilmiyorum eksik çok..

Fiziğine göre bir takımla oynadığı için kolay adam geçti kabul. Hızı da bunu tetikledi.
Sahada Burak'da varken 2 adam geçip topu ileriye götürüp ne yapacağını bilemeyip topu aldığı noktaya göndermesinin manası nedir ben çözemedim bunu 3-4 kez yaptı.

Tabii bunda suç Bruma'da değildir saha ve diğer 10 oyuncudadır.

yine gsc'nin futbol profesörleri 2 senedir devamli oynamayan oyuncuyu kazik ilan ediyorlar

Sonra efendim niye Porto gibi olamiyoruz suç brumanin değil suç bizde adamı hangi konuda geliştirdik adım gibi eminim bu çocuk portekiz liginde olsaydı şimdiye Premier Lig takımları pesindeydi en az bir walcott olurdu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cocuk kac aydir sakatti, ondan sonra malum prandelli donemi. Simdi ise durumu pek goz kamastirici degil. Zamanla kendini hem gelistirip hem sakatligindan onceki formuna kavuscakmi gorucegiz zamanli bunlari

İlk 11'de. Bakalım bugün neler yapabilecek.

birseyler eksik bu brumada, bizde o bekledimiz patlamayi yapamiyacak gibi gözüküyor

brumada eksik olan önüne top atılmasını beklemekken o geriye gelip rakibi karşısına alıyo sonra dön dur.diğer eksik yanı çok fazla oyalanıyo vur gitsin,yok önce pas verecek olurda izin verirlerse kale ağzından vuracak.herif aşırı saygıdan oynayamıyo:)

Oynaya oynaya alisacak. Gayet olumlu hamleleri vardi, oynadikca daha iyi olacaktir...

Bruma verkac yapmayi seven biri adam pas atiyor araya kaciyor adama pas atani yok.

Bu adamın en farkettiğim özelliği hızını feci şekilde kaybetmiş.

önceden arı gibiydi bu adam şimdi umut gibi koşuyor

Kötü değildi. Ama yukarıdaki görüşe katılıyorum. Eski hızını kaybetmiş gibi..

Bence maçın 2. yarısı çıkarılmalıydı. Kapanan defansa karşı Bruma tamamen oyundan düşer. Bazen kendini kaybedip 5-6 kişinin arasına daldı.:)

terimin scoutu emre utkucan kazığı,bana afrikaya uçak bileti ve yeme yatma masrafı versinler bruma gibi oyuncuyu 300 bin dolara 1 ay sonra yanıma alıp gelirim...

hic de fena degildi. sabir göstermek gerekir ama bir cok taraflarimizda bu yok maalesef.
Zamana ihtiyaci var ama daha önemli bol bol mac süresi. süreklilik hic yakalayamadi mac süresinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt