#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijder ile cok iyi anlastı, ofsayte kalmayıp savunma arkasına cok iyi 3 kosusu var, 1'i gol diğer 2'sini kacırıyor. bruma oynadıkca ve gol attıkca özgüven toplayacaktır. yani su an icin korkak gibi, üzerinde baskı var, fizik olarakta iyi durumda degil ama bu onun yedek kalması anlamına gelmemeli, bu adamı sezon sonuna kadar düzenli 11 oynatmassak cürüyüp gider. birazda seneyi düsünmek ve bu sezondan yatırım yapmak lazım. tam potansiyeline ulasan bir bruma bence her mac skora katkı sağlar.

tabi sinan'da oynasın. mesela bursa macında emre muhtemelen göbege gecer. solda bruma-sağda sinan ile baslayabiliriz.

Ben de bruma oynasın diyorum çünkü alternatifleri yasin-olcan-hamit.. Fakat dünkü rakip çok zayıftı bunu göz ardı etmeyin savunmaları ciddi aksadı..Brumanın oyun zekasında pek sıkıntı yok temel işleri iyi biliyor fakat o fuleli koşuları kıvrak çalımları yapamıyor.. Futbolda dikine giden adam geçen oyuncu çok çok önemlidir..Alper potuk sayesinde fenerbahçe bugün şampiyonluk yarışının içindedir (tabi hakemler de).. Biz Brumayı bu yönüyle aldık ama o yönünü bir türlü göremiyoruz..Rizenin beklerini çalımlamasını bekliyorum yani tutup da lahmı geçmesini değil ama beceremiyor nedense.. Özellikle kapanan takımlara karşı adam eksilten oyuncu çok önemli bir hal alıyor pas pas nereye kadar..
Neyse şans vermekten başka çaremiz yok zaten ama brumanın öyle büyük bir ışık verdiğini düşünmüyorum ilk geldiğinde mesela çok daha iyiydi çok daha umutluydum .

şu herkesin istediği 3-5 adam geçen kanat oyuncusu ya da o tip futbolcu dünyada kaç tane var?
olacak bu cocuk.
Sahada Sneijder ile anlaşabilen bir bu birde Telles vardı dün bırakın saçma sapan kendi değerinizi yerlerde süründürmeyi.

dünyaya bakmaya gerek yok alper potuk -kerim frei-gökhan töre-yusuf erdoğan -volkan şen-erkan zengin-fenerin kiralık yolladığı stoch... Ben robben beklemiyorum zaten ama bruma da cidden çalım atamıyor.. Dümdüz koşmak dışında bir çalım becerisi olmaması şaşırtıcı.. Oyun zekasına pek laf edemem çünkü töre gibi adamların falan çok üstünde bir oyun görüşü var ama oyun görüşü olmayan töre brumadan çok iş yapıyor..Anlatmak istediğim olay bu.. Elimizdeki tek işe yarar kanat oyuncusu olması sebebiyle her maç 11 başlamalı ama gerek bonservisi gerekse beklentilere bakarsak bruma şimdilik o seviyenin çok altında maalesef.. Katılırsın katılmazsın orası ayrı

Burak olmadığı için arkaya sarkacak alan buldu.Eğer Umut değilde Burak tek forvet oynasaydı ne Selçuk ne Bruma ne Sneijder defansın arkasına sarkamazdı.Umut yine geri gelip arkada alan açıyor, Burak ise ofsayt çizgisinde bekliyor.Selçuk ve Burak yerine 2 tane sağlam oyuncu olsa bu takım tutulmaz.

denizde tas sektirmek icin ince ucu keskin, parlak tas bulup izle bak nasil ziplatacam dersin ya

bruma da o ince, kesin, kaygan ve parlak tas gibi yeter ki girsin her turlu yuzunuzu kara cikartmaz ama yedek durdu mu sahilde bos bos bekleyen taslar gibi faydasi olmaz.. ozellikle ilk 18 de olmali..

dünyaya bakmaya gerek yok alper potuk -kerim frei-gökhan töre-yusuf erdoğan -volkan şen-erkan zengin-fenerin kiralık yolladığı stoch... Ben robben beklemiyorum zaten ama bruma da cidden çalım atamıyor.. Dümdüz koşmak dışında bir çalım becerisi olmaması şaşırtıcı.. Oyun zekasına pek laf edemem çünkü töre gibi adamların falan çok üstünde bir oyun görüşü var ama oyun görüşü olmayan töre brumadan çok iş yapıyor..Anlatmak istediğim olay bu.. Elimizdeki tek işe yarar kanat oyuncusu olması sebebiyle her maç 11 başlamalı ama gerek bonservisi gerekse beklentilere bakarsak bruma şimdilik o seviyenin çok altında maalesef.. Katılırsın katılmazsın orası ayrı

Bu adamı gözünü karartıp oynatan hoca gelmedik bu takıma daha.
Şu anda oynuyorsa Chedjou milli takımında diye, Hamza Hoca'da oynatmayacak bu cocugu
Bu senin istediğin özellikler oynadıkca zaten geri gelecek, köreltik biz bu elemanı

Öyle böyle takımdaki en etkili kana ve güveni geldikçe dahada iyi olacak belli

bakmisin koray ve balta uyumu saglamis... chedjouyu yedege ceker hoca belki.
Ama chedjou haric de secenek kalmiyor gibi. telles de toparlandi baya.
diger isimleri saymiyorum bile.
Ya chedjou yada bruma yedek olur.

ev maçlar = Chedjou yedek kalir
deplasman maçlar = Bruma yedek kalir

Güzel kardesim Akif Karabulut adam gecme konusunda haklisin, ama unutma ki bu cocuk Italyanlar gelmeden önce leb leblebi gibi adam geciyordu. Hem oynatilmadi ve özgüven kaybetti, hemde cok agir bir sakatlik yasadi. Su an hem sakatligi hemde üzerindeki özgüven sikintisini atlatmaya calisiyor. Ben Bruma geldiginde, onun kadar rahat adam gecebilen ve bunu yaparken dikine dogru giden, oyuncu daha görememistim Galatasaray´da. Buna Keita, Hasan, Ribery, Arda hepsi dahil.

Güzel kardesim Akif Karabulut adam gecme konusunda haklisin, ama unutma ki bu cocuk Italyanlar gelmeden önce leb leblebi gibi adam geciyordu. Hem oynatilmadi ve özgüven kaybetti, hemde cok agir bir sakatlik yasadi. Su an hem sakatligi hemde üzerindeki özgüven sikintisini atlatmaya calisiyor. Ben Bruma geldiginde, onun kadar rahat adam gecebilen ve bunu yaparken dikine dogru giden, oyuncu daha görememistim Galatasaray´da. Buna Keita, Hasan, Ribery, Arda hepsi dahil.

Keita ya katilamam. at gibiydi o yahu :D
bizdeki ribery yi simdi hatirlamiyorum bu konuda.

futbol iq'su yüksek olsa eden hazard v.2. şu adamı 30-40 milyon euroya satmak istiyorlarsa özel bir antrenör eşliğinde idman sonraları çalıştırmaları lazım.işin kötüsü chedjou gelince yine yedek kulubesine gidecek sürekli oynaması lazım!!

Bruma yetenekleri konusunda çok fazla tartışmaya açık bir adam değil futbol yetenek işidir zaten ya vardır ya yoktur.Bruma ile ilgili olarak tartışacağımız konu takıma ne kadar adapte edilip sistemin içerisindeki verimliliğini ne kadar arttırabiliriz konu budur.Doğru kişilerin elinde bruma galatasaray için fark yaratan bir oyuncu olur bu çok açık ve net.

10896884_885156754876354_8109780484399088196_n.jpg

hocam bruma tarzında ribery ve keita vardı onlar da dikine iyi gidiyordu ..Arda ve hasan biraz daha farklıydı. Bruma geldiğinde iyiydi 3 maç var aklımda..1.'si 6-1 lik real maçı son10 dk. girip 5 realliyi ipe dizmişti..2.'si 2 sene önceki 1-1 biten rize maçı..Bu bruma neymiş diye ağzım açık kalmıştı o maçta da 2 tane çok net pozisyon kaçırmıştı hani enginin uzaktan attığı maç.. bir de antalya maçıydı galiba yine rakipleri ipe dizmişti.. Ama sakatlıktan sonra bir haller olmuş sanki çalım atmaya korkuyor gibi..İnşallah sizlerin dediği olur bir an önce eski cesaretine kavuşur ama ben şu durumuna bakınca brumada ciddi gerileme olduğunu düşünüyorum..

Bu Cocuk antremanlarda napiyor? Sirf Yetenek ile büyük futbolcu olamazsin...Geldigi günden beri son vuruslera amatörce hatalar yapiyor, son vurus olsaydi dün de en az 3 gol atardi

Sneijder ile her antremanindan sonra 1 saat ekstra sut calismasi yapmasi lazim bruma efendi

Gol atması sevindirici fizik olarakda maç kondisyonu kazanınca daha iyi olacaktır. Üst üste oynamalı.

Bruma ve Sinan bu iki oyuncuyu kazansın hoca, harika iki kanatımız olacaktır

Sinan! ın bitiriciliği daha iyi, Bruma şut antremanı yapmalı kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt