#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Girdiği gibi hareket kattı. Belki de ilk 11 de olsa daha farklı olurduk

Nexus 4 cihazımdan gönderildi

Geçen maç uzuuuun aradan sonra ilk kez adam gibi top oynamış ve gol de atarak moral kazanmıştı. Bu maç bakıyoruz hemen kesiği yiyor. Sonra forma adaleti diyince, siz daha mı iyi bileceksiniz oluyor. Bir şeyleri bilmemiz için illa işin içinde olmamıza gerek yok. Düz mantıkla bile gidilse çözülebilecek bir şey bu. Adama şans vermişsin ve iyi kullanmış. O zaman devam et. Zaten kullanamayanı direk 1 maçla çöpe atıyorsun, bari kullananın hakkını yeme.

Dogrusunu soylemek gerekirse Bursaspor macinda ilk 11 de baslamaliydi ve kesilecekse chedjou kesilecekti.

Hamzanın da forma adaleti diye birşey yok.

I am the one who knocks!

olcan şişkosu telles bitiğinden daha mı kötü oynuyacak soılbekte aksini iddia edecek varmı bence daha iyi bile oynar koy olcanı solbeke önünede brumayı koy tt arenadaki maçlarda enazından
yav birader olcan sol bek oynayacağı sonraki maçta kötü oynucak sonra yine sallıcaksın adam açık oyuncusu bekte nasıl oynar diye

niye böylesiniz anlamıyorum

Tellesi yedege cekemeyiz. Kim oynasin orada? Tarikmi Hakanmi

Tellesin hücumda hiçbi etkinliği yok savunmada hata yapmaya müsait..Geçen hafta beğenmiştim ilk kez ama bu hafta aynı tas aynı hamam... Bence Telles yerine bruma 11 başlmalı...Sol bek sıkıntı olacak gibi ama çaremiz yok..

bursa maçına ilk 11 de başlamalıydı.bundan sonra telles yedekte dursun,bruma hep oynasın:o

nasıl cekemeyiz, adam her mac rakibi gole tesvik ediyor, biraz kalite kanatlar üzerinden geciyor.

telles'in yerinde hakan-olcan-tarık kim oynarsa oynasın telles kadar oynar zaten, en azından bruma'ya kontejan doğar.

Hakani hem Dün hem sivas macinda sol bek olarak gorduk. olcanin hali kendine. Tarik da her macta 1-2 gol yedirmis

Oyuna girer girmez bir hareketlilik kattı.Normalde ilk 11 oynaması gerekiyordu ama göbekli Olcan gibi torpilli olmadığı için oynayamadı.

Bu sezon olmasa da önümüzdeki sezon bol bol, rahat rahat oynayacak inşallah.

yav birader olcan sol bek oynayacağı sonraki maçta kötü oynucak sonra yine sallıcaksın adam açık oyuncusu bekte nasıl oynar diye

niye böylesiniz anlamıyorum
ben sizmiyim öyle birşey diyeceğim telles oynuyor bizim bekimizde kolarov değil kolarovu geçtim orhan ak bile değil

Kesin bir yabancıyı oynatın Bruma'yı.

Bu sezondan zaten bir cacık olmaz en azından Bruma,Sinan,Emre,Telles gibi oyuncuları kazanalım.

Gayet iyi oynadi.
Takimin en iyi kanat oyuncusu,ligde de oynamasi lazim.

saha kötüydü yeeaaa diyenlerin bahaneside kalmadı artık

aşırtma vuruşu dışında pek etkin olamadı nasıl iyi oynadı diyorsunuz hayret.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt