#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutla bekliyoruz ama artık ışık bile görünmüyor..ilk geldiğinde daha iyiydi..

sorun sadece mental. Bu kafasindaki mental blokunu astigi an büyük bir patlama yapabilir. Bir iki üc mac üst üste oynatsin Hamza hoca. Bu Konya macinda kadroyu begendim.

Geldiği günden beri kiralık gönderilmesini istedim. Bu saatten sonra bir yerlere kiralık gitse de zor yani. Yediğimiz kazıklara bir yenisi daha eklenmiş oldu. Ronaldo'nun yarısı kadar çalışmış olsa en azından şutlarını filan geliştirirdi, yazık.

sorun sadece mental. Bu kafasindaki mental blokunu astigi an büyük bir patlama yapabilir. Bir iki üc mac üst üste oynatsin Hamza hoca. Bu Konya macinda kadroyu begendim.

güclü degil, taktik bilgisi sayif ama buda tercübeyle gelir zaten yavas yavas.
Sakatligi maalesef gelisiminde baya etkiledi brumayi. 1 sene kiralik gitmesi gerekir ispanya gibi ligine mesela.

Oynadikca daha iyi olacak.

Cok kotu bi diz sakatligi gecirdi,kendine gelmesi icin zamana ihtiyaci var.

Ilk geldiginde oynadigi futbol ortada,yeni Ribéry diyenler vardi.

Geçen sezondan beri söylüyorum. İngiltere 1. Lig takımlarından birine 1 seneliğe kiralansın diye. Fiziği, kondisyonu, pozisyon bilgisi ve oyun zekası yerlerde sürünüyor. Bu özelliklerini geliştirebilmesi için en uygun yer Premier League.

Bu adam kendini iyi futbolcu falan mı zannediyor? Şu an süper ligde oynayacak kapasitesi yok. Bir sene daha bizde kalır sonra 2. Lig futbolcusu olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynen katiliyorum, bu cocuga baya müsama gösterdik el üstünde tuttuk sabir ettik daha piser dedik, ancak sergiledigi futbol sac bas yoldurur cinsten.
Akil noksanligi olan oyuncalar ise yaramaz isterse Ronaldonun yeteneklerine sahip olsun, akil noksanligi derken futbol zekasini kastediyorum.
Sayet iyi bir teklif gelir ise söyle 4-5mio Euro civari derhal yollama taraftariyim.

Geld_in_der_Toilette.jpg

İlk aldımız sene kiralasaydik keşke
Chelsea alıp hemen 1-2 yıl kira ya veriyor.

güclü degil, taktik bilgisi sayif ama buda tercübeyle gelir zaten yavas yavas.
Sakatligi maalesef gelisiminde baya etkiledi brumayi. 1 sene kiralik gitmesi gerekir ispanya gibi ligine mesela.

Mental olarak sorun yasayan bir oyuncu, her konuda aksar. Hem karar vermede, hemde fiziksel gücünde. Kendine güven geldigi an, bir cok kisiyi utandiracak. Okadar kötü performans gösteren oyunculara aylarca tahammül edildi, bir 6-7 hafta oynasin bakalim bu cocuk. Bir kipirdayinca zaten kendini belli ediyor. Daha kötüsü olamaz, sadece iyiye gidebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt