#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz cesaretlenmeli. Bugün onu bazı yerlerde kırar gibi oldu ama, yetmez. Ayakları yere daha sağlam basmalı. Kırılgan duruyor. Önemli fırsatlar alıyor, değerlendirmeli.

Oynadığı mevki ve oyun karakteri bakımından, Keita özelliklerini sergilemesi ümit edilerek alındığına itirazı olan yoktur sanırım...Şu ana kadar Keita' nın çeyreğini göremedim kendisinde; haklı mazeretlerini de hesaba katarak iyimser düşünmeye çalışıyorum, sonuç: Keita' nın yarısı kadar olabilme ihtimalini çok istesem de göremiyorum...Temennim değil, tamamen kişisel öngörümdür ve yanıldığımı görmeyi herkesden çok isterim...

Bunu oynatan takıma ihanet eder net

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abartmayın kötü filan değildi adam aylar sonra ilk defa 90 dakika top oynadı .maç boyunca savunmayada yardım etti
.
Umarım 2 hafta sonra şov yaparda burdaki herkese nasıl bir kumaşa sahip,olduğunu gösterir.

Bi maçta rakip de "Bruma'dan cacık olmaz" diye düşünse de ortalığı ne hale getireceğini gösterse. Ben bu kadar geniş adımlarla bu kadar hızlı koşan adam pek az gördüm.

Fena bir oyun oynamadı,dikine gittiği pozisyonlarda etkili oldu Burağa iki tane net asistlik pas attı,takım oyununa katkı verdi ve topu ileri iyi taşıdı ancak genede yeterince özgüvenli ve cesur oynamadı topu alıp dikine gitmeye daha fazla çalışması lazım bunu yaptığı zaman katkısı artıyor.Ayrıca haftayada 11 olmalı ordaki performansına göre Kadıköyde oynatılıp oynatılmayacağı düşünülmeli.

Bi maçta rakip de "Bruma'dan cacık olmaz" diye düşünse de ortalığı ne hale getireceğini gösterse. Ben bu kadar geniş adımlarla bu kadar hızlı koşan adam pek az gördüm.

Rakibler über topcu brumaya cok büyük önlemler alıyor rdaş hatta sırf brumayı tutalım yeneriz diye motive etmiş sergen

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mesela ilk golde göründügü gibi 2 kisi birden üstüne geldiler ve önünü kapattilar. Bu bir kac defa oldu dün.

Çok kotu degildi ama kesinlikle beklentinin de inanılmaz altında. Kimsenin Galatasaray 11in de sag acikta gormek istedigi performans bu degildir. Ozellikle Yasin bu kadar iyi oynarken kendisi de biraz daha etkili olmali ki hepimizin hayalinde olan 4 2 3 1 sistemini oynamaya devam edebilelim.

yahu bi gürültü etmeyin artik ilk 11de okadar, yasinde öbür tarafta bundan daha faydalisi yok.
2 kanat rakibi zorluyor, ondan gol atiyoruz maclari kazaniyoruz.
ister brumayi begenin begenmeyin en yararli sistem ve oynanicak formasyon bu.

Bencede çok iyi değil, ama bu haliyle bile hücuma ve takıma katkısı öbür sağ açıklardan fazla:-) yedeklerde daha iyisimi varda kessin brumayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt