#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bekliyoruz hala gelişmeni karaoğlan. İyi mi yapıyoruz seni tutarak bilmiyorum ama gelişmen lazım...

burak yılmazla defans arkasına koşu çalışması yapması lazım

her topu ayağına istiyor alınca da genelde 1e1de rakibi geçemiyor , süratini önüne atılan toplarda kullanmayı öğrenmesi lazım

Darz diğılsın.

B-eVxPvCUAAqY3R.jpg

masada cantanin yaninda el bombasi var

neyin pesindesin bruma

Kesinlikle ırkçılık yapmıyorum bu mesajda başımdan geçen bir olayı anlatacağım.

Üniversitede 3-4 yıl önce falan akşam 5 gibi hava tamamen kararmış. Ek dersten çıktım ışıklar komple yok.

Kafamı kaldırdım yukarıdan bir çift beyaz küçük bir şey geliyor.

Gözüm takıldı takip ettim indi indi en son gözlerimde karanlığa alışmış, fark ettim nijer'li bir kardeşim tamamiyle siyahlar içerisinde ayakkabısından şapkasına kadar
giyinmiş geziyor.

Brumayı siyah ağırlıklı kıyafetleri görünce paylaşayım dedim. Buda böyle garip bi anımdı işte.

Bruma bizde 1 sene daha oynarsa bir sonraki sene önce A2 ye sonra Anadolu takımlarına gider.

O yüzden sezon sonu adam gibi bir kulübe kiralanmalı.
1 sene kiralık oynasın. Sonra en az 5-6 sene banko oynar hatta belki de 10 sene.

Üniversitede 3-4 yıl önce falan akşam 5 gibi hava tamamen kararmış. Ek dersten çıktım ışıklar komple yok.

Gözüm takıldı takip ettim indi indi en son gözlerimde karanlığa alışmış, fark ettim nijer'li bir kardeşim tamamiyle siyahlar içerisinde ayakkabısından şapkasına kadar
giyinmiş geziyor.

Brumayı siyah ağırlıklı kıyafetleri görünce paylaşayım dedim. Buda böyle garip bi anımdı işte.

Bence ırkçılık yaptığın için ilk başta kimse yüklenmesin diye uyarma gereği hissettin. Yoksa neden böyle bir şeyi belirtme ihtiyacı hissedesin. Yalan yok sana yakıştıramadım müdür, yaptığın büyük ayıp..

giyinmiş geziyor.

Ne bu simdi.

Lan oğlum herşeyden bi nem kapmayın yargısız infaz edilmesin diye başta yazıp bi anımızı paylaştık.

Bi kopun.

Defans arkasina hic kosu yapmiyor.
Iyi olmasini herkes gibi ben de istiyorum ama uzerinde biraz korkaklik var daha.
Calim atmayi denemiyor yeterince.Topu atip kosmak degil calim dedigim.
Bekliyoruz bro.

cingıl bels

harbiden cok kötü ya
kabul edilmez sekilde
arka kosusu yok
sutu yok
ortasi yok
calim yok
anca iki üc pas
yazik valla

kanat futbolcusu kanatlari tasir , adam sivas macinda fena oynamadi .. tabi siz anca bale/ronaldo baktiginiz icin cocuktan her mac 4 assist 2 gol bekliyorsunuz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt