#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazmayayım diyorum ama olmuyor.. Hafta sonu fb-akhisar maçını izleyen bilir..Bu kuşlar sene başından beri emenikeye etmedik küfür bırakmadı hala da en çok ona söverler..2. yarı emenikenin sol açık performasını izleyen var mı ? Adam brumanın 6 ayda yapAmadığı toplam dribblingi tehlikeli atağı 1 maçta yaptı.Ve biz hala yok sakatlık yok hoca yok morali bozuk kendimizi avutuyoruz..Emenikenin akhisar 2. yarı perfromansını bruma gösterseydi şu an ronaldoyla falan kıyaslayanlar olurdu adım gibi eminim..

Yazmayayım diyorum ama olmuyor.. Hafta sonu fb-akhisar maçını izleyen bilir..Bu kuşlar sene başından beri emenikeye etmedik küfür bırakmadı hala da en çok ona söverler..2. yarı emenikenin sol açık performasını izleyen var mı ? Adam brumanın 6 ayda yapAmadığı toplam dribblingi tehlikeli atağı 1 maçta yaptı.Ve biz hala yok sakatlık yok hoca yok morali bozuk kendimizi avutuyoruz..Emenikenin akhisar 2. yarı perfromansını bruma gösterseydi şu an ronaldoyla falan kıyaslayanlar olurdu adım gibi eminim..

Abi 500 bin euroluk topçular neler yapıyor görüyoruz ya.
Bruma için ben ''çok üst düzey bir topçu olacak'' umudunu taşıyamıyorum artık.

Sağa sola pas vermesini olumlu karşılar olduk. Beklentiler o kadar düştü ki geçen haftaki performansını beğenir olduk.

Abi 500 bin euroluk topçular neler yapıyor görüyoruz ya.
Bruma için ben ''çok üst düzey bir topçu olacak'' umudunu taşıyamıyorum artık.

Sağa sola pas vermesini olumlu karşılar olduk. Beklentiler o kadar düştü ki geçen haftaki performansını beğenir olduk.

Olcaksa da bizde olamaz .. Son kısma katılıyorum bizim taraftarın beğendiği brumaya ben ancak gülerim..

kral

Moderatör tarafında düzenlendi:
12 Milyon Euroluk bir gazık.. Hemde dehşet bi gazık.. kazık değil resmen gazık!

Fena kazik.

Hic bir artisi olmayan, tonlarca eksigi olan biri.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu maçta kendini gösteremezsen bırak bu işi Bruma.

Herşey uygun. Gol bekliyoruz bu maçtan senden.

bu adamdan ronaldo olsa m.citye 30 milyona okuturlardı. net olarak kazıklandık.

pas atamayan adama iyi oynuyor diyolar.

aynı kişileri incelesek tarık çamdala da bayılıyolardır zamanında.

Oyundan çıkmadan önceki beş dakikada rekor kırdı müthiş hareketleriyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt