#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir su bireysel bashingleri bitmedi... Bu bir takim oyunu, 30. dakikadan sonra nerdeyse komple takim olarak sacmaladik. Ilk 30 dakika iyi oynamamizin temel sebeblerinden biri Bruma oldu. Sonra ise cok kostu, iyi mücadele etti bir cok pas hatasi oldu.

Tek tek oyunculari secip, devamli bashing yapmayi birakin artik. Tebrik ediyorum Hamza hoca´yi bir kere daha. Koray ve Bruma´yi oynatarak yürekli davranmaya devam ediyor.

Yazıkkk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aydın yılmazı deneyelim

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 yıl önceki gençler dünya şampiyanasını hatırlayan var mı?O turnuvada futbol aklı sanırım bu kadar kötü değildi.Yaş küçültme olayı var mı acaba?

ilk yari harika ikinci yari kotu, biraz istikrari bulabilirse bu is olacak aynisi telles icinde gecerli.

negatif yorum yapanlara sozum su ki sizin ne dusundugunuz hocanin umrunda bile degil...hoca seviyo ve oynatiyo ve mac kazandikca bu boyle devam edecek keep on hatin :2aloh1:

Turkiyeye gelmekle futbolu kotuye gitmeye basladi.Boyle oyuncular yildiz olabilecekken anadolu topcusu yapiyoruz.Dos Santos ornegi verilebilir buna.

Bir su bireysel bashingleri bitmedi... Bu bir takim oyunu, 30. dakikadan sonra nerdeyse komple takim olarak sacmaladik. Ilk 30 dakika iyi oynamamizin temel sebeblerinden biri Bruma oldu. Sonra ise cok kostu, iyi mücadele etti bir cok pas hatasi oldu.

Tek tek oyunculari secip, devamli bashing yapmayi birakin artik. Tebrik ediyorum Hamza hoca´yi bir kere daha. Koray ve Bruma´yi oynatarak yürekli davranmaya devam ediyor.
elleme devam etsinler biz kazanmaya devam edelim bunlar kendi kendilerine konussun komik oluyorlar :2aloh1:

Önü boş gitmiyor adam ya durup pas atmayı bekliyor ya. Koşusu ne kadar hızlıysa futboluda bir o kadar yavaş. Kanser eder adamı

Sacmaladigi oluyor bazen ama bu kadroda Bruma oynamali arkadas.

Yetersiz kaliyor, ama ben statik bir takimi izlemekten biktim. Bir sekilde hareketlilk katiyor takima Bruma.

Adam oyunu hızlandırıyor kağnı gibi ortasahamız zaten

Eksikleri var ama alternatifimiz olmadığı da bir gerçek.Maça iyi başladı devamında da çok kötü değildi.Bugün Sabri'nin de kötü oynadığını da düşünürsek iyiydi.

Ne yaparsa yapsın kararlı olmalı. Rakibi tek yakaladığında çalım denemeli Bruma bunları yapabilir.

ilk golü getirdi, bruma önemli bir oyuncumuz tempoyu bir anda yükseltebiliyor ama bir türlü final paslari yerini bulmayinca is yapmamis oluyor. bruma ofansta daha etkili oynasa rahat 10 puan önde olurduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt