#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olum niye böyle yapıyosun ya sen bizim umudumuzsun az güven kendine,biz arkandayız eğer olmayacaksa bile daha fazlasını dene ve kaybet çünkü sen bundan fazlasın.Bir iç sesin dışavurumudur.

oyun zekası malesef çok kötü. Bruma şöyle avantaj sağlıyor oyundan çıkınca rakip daha rahat ileri çıktı.

Bruma hem rakibi tedirgin eden hem de topu ileri taşıyan bir oyuncu. Eksikleri çok ama Bjk için Töre neyse bizim için Bruma o iki oyuncununda son tercihlerde çok hatası var ama topu ileri taşımak için olmalılar.

Süper olmasa da Sabri ile birbirini tamamlayan yeterli bir oyun oynuyorlar. Defansa yardım etmesi olumlu , ofansif anlamda gerçekten ne basit oynuyor ne risk alıyor , sadece panik yapıp en son tercihi yapıyor.

1. golda katkisi büyük, defansif anlamda'da daha iyi olmayi basliyor

Sabir edin. Çocuk yetenekli.

Hadi beynin yok anladım da bari hızını kullan adamın karşısında mal mal dikilip topu kaptıriyosun durt topu yardir git arkasından kim yetişebilir ?

Hızlı oyuncuların her zaman oynaması taraftarıyım. Hamit, Selçuk gibi ağır oyuncuların bulunduğu kadroya Yasin, Olcan veya Bruma gibi oyuncular hareket katacaktır. Anadolu kulüplerinin bizim orta sahalarımızı kolayca geçmelerinin en büyük nedeni de sahip olduğu hızlı oyunculardır. Adamların oyuncuları kötü de olsa hızlı olduğu takdirde bizim orta sahayı rahatça geçebilmekte.

Bruma da oyun zekası var.Video yapmayı bilsem birçok pozisyon koyardım.
Mesela bugün Sabriye attığı pas tam zeka işiydi ama hızını ayarlayamadı.

Bruma da oyun zekası var.Video yapmayı bilsem birçok pozisyon koyardım.
Mesela bugün Sabriye attığı pas tam zeka işiydi ama hızını ayarlayamadı.

Hocam o pasları biz halısa da bile deniyoruz ya.
Bruma çok iyi topçu olmayabilir ama yapacaklarını bundan çok daha fazlası olmalı.

hayal kirikligi

oyun zekasi sifir

calim kabiliyeti de kalmamis

aldigimiz paraya satsak büyük is yapariz

Kendisinden 2 yaş büyük olan Töre denen futbolcuyu izliyorum daha da karamsar oluyorum.

Biz Bruma'dan neler beklerken adam yerine koymadığımız Töre'nin 1/5'i kadar oynamıyor. Kahrolmamak elde değil.

Bruma'da beyin yok ve bunun sana göresi bana göresi de yok, tartışmak anlamsız... Hagi'nin deyimiyle: "Lazım kafa"

Herşeyi geçtim bir oyuncunun hızı nasıl düşer gecen seneye göre.Sakatlık diyen çıkabilir ama kac ay gecti nasıl eski hızına kavusamaz hala anlamak güç.Bu adam ilk geldiğinde resmen çok daha süratliydi.Topu atıp yardırıyordu.Şimdi koşu mesafesi arttıkca hızında bariz gerileme var.

Çok geriledi çok... Eskiden de bitiriciliği yoktu ama çalım atardı, vurur geçerdi.Artık eski hızı yok, çalım da atamıyor, kısacası vasat.

Üstelik Sneijder gibi bir adamla oynuyor.Güreşçi Amrabat bile Sneijder'le skorer oldu, Anadolu topçusu Yasin göze batmaya başladı, bu hala gelişecek.Üzlüyorum bu çocuğa ve boşa gidecek gibi duran yatırıma.

Herşeyi geçtim bir oyuncunun hızı nasıl düşer gecen seneye göre.Sakatlık diyen çıkabilir ama kac ay gecti nasıl eski hızına kavusamaz hala anlamak güç.Bu adam ilk geldiğinde resmen çok daha süratliydi.Topu atıp yardırıyordu.Şimdi koşu mesafesi arttıkca hızında bariz gerileme var.

Fiziğini geliştirdiğinden dolayı.Ağırlığı arttı.Semih bile stoper olmasına rağmen fiziğini geliştirince geriledi çabukluğu gitti.

basladilar yine karamsarlar ordusu.
la adam oynadigindan beri mac kaybetmiyoruz.
tercihleri bazen dogru degilse olacak zamanla.
bruma yasnin kanatlarda oyandigindan beri gol atabiliyoruz
pozisyona giriyoruz, sakina bunu bozmaya cikmasinlar.
sizin beklediginiz bruma seneye ortaya cikmaya baslar.
yeterki kesmesinler böyle devam.
sut pas tercihleri hepsi gelisecek yeterki oynasin.

ön capraz baglarini koparip futbola donmek oyle kolay degil.

ronaldo ve del piero bu sakatliklari yasayan adamlar hepside eski hizina kavusamadi belki ama diger ozelliklerini gelistirdiler...simdide walcott ve falcao var bruma'yla ayni sorunu yasayan.

mesela birde yekta var bizde on capraz baglarini yirtan kasimpasadaki yektayla aynimi gece gunduz kadar fark var aralarinda.

butun herseye ragmen ben halen umutluyum bruma'dan diger oyunculara gore hala daha hizli ve cabuk.

oyun zekası 0 a yakın tamam gerizakalı olabilir ama fiziği de yok, adam eksiltemiyor, şahsen ayağına top gelince üzülüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt