#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nolursa olsun o yastaki bi cocugu yuhlamak, twitterda slave,nigga demek BU NEDIR

Fener maçında oynatılmaması eleştirilmişti 4-5 e bakmadan elden çıkarılmalı.

Gönderin gitsin Avrupa'da bir takıma

Eğer oynarsa kendini kurtarır

yoksa bizde bir arpa boyu gidemez

ayrıca buna verilen şans Sinan Gümüş'e verilse daha efektif oynardık

5-6 veren varsa satalim. Bizde gelisemeyecegi asikar, bari fazla zarar etmeyelim.

Genç oyuncu almadık demesinler diye alınmış/aldırılmış hesabı kitabı yapılmamış bir oyuncu ne bekliyorsunuz ki ?
Sezon sonu sözleşme bitim tarihinden geçerli olmak üzere kontratını 5 senelik uzatır sonrasındada bedelsiz olarak 2 seneliğine avrupada gelişebileceği bir takıma kiralardım

Buna sene başında Sunderland ya da Southampton'dan 18 milyonluk teklif gelmiş de biz satmamışız güya! Eski GS TV spikeri söylüyordu Veli Yiğit mi neydi. Pek inandırıcı gelmiyor ama cidden bu olay olmuşsa herhalde asrın enayiliğidir bu.

Hamza H. sırf FT aldırdı diye ilk 11 oynatmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum.

acil satılmalı
daha fazla değeri dibe vurmadan
telles de aynı şekilde
burası çocuk parkı değil

Yetenekli oyuncu dedik ki yeteneği gerçekten var. Ama bu şekilde kulüp/taraftar/teknik ekip olarak ne kadar sabredilir bilmiyorum. Hoca, yabancı kotası olsa Bruma için kullanacağından bahsetmişti.Bruma kendisine verilen şansı malesef iyi değerlendirmiyor. Çok net bir top aldı altıpas civarında ve o kadar kötü bir vuruş yaptı ki. Sadece bunun için değil yaptığı hareketlerde bile inanarak oynadığını düşünmüyorum. Bu şekilde performansı devam ederse gelecek sezon için en fazla yedek oturabilir. Yedek kalacağına gidip bir yerde oynamalı.

Valla çok isterdim Bruma nın başarılı Olmasını ama olmadı işte, olacak gibi de değil zaten berbat oynuyor 70 de de yoruluyor sadece Hızı ile iş yapan bir adam bu yaşta 70 de yoruluyorsa yapacak bir şey yoktur. Tedavisi olmayan vaka inop

Acayip geriledi, gercekten inanilir gibi degil.

Gecen sezonu hatirlayin, ilk macinda ucuyordu resmen. Agzimizdan salyalar akiyordu, Rize maciydi sanirim, ben de staddaydim o macta. Sirf Brumanin 3-4 gollük pozisyonu vardi. Cok kolay adam geciyordu, artik o Bruma dan eser yok.

Tamam anlayisli davrandik, agir bir sakatlik gecirdi, o sakatligi geciren cok futbolcu var. Ama Bruma kadar tirsanini görmedim daha. Ya topu alip 2-3 adam gecen cocuk artik bir adami bile gecemiyor teke tek kaldi mi. Hizini da kaybetmis gibi sanki. Ben 6:1 lik Madrid macini hatirliyorum gecen sezon, sonradan oyuna girmisti. 5-6 adam gecip neredeyse gol atiyordu (yine son vurus zaafiyeti yüzünden atamamisti).

Son vuruslarini düzeltmesini bekliyorduk önceden ama simdi sanki tamamen yeni futbola baslamis bir cocuk gibi duruyor sahada. Cok ama cok büyük bir gerileme var.

Düsünüyorum acaba bu cocuk da psikilojik bir sorun mu olustu sakatlik dan sonra diye.

Son düzenleme:
dos santosada yapildi zamaninda aynisi bizde oyuncu kendine gelemez.
gitsin kendine kulüp bulsun burda yapamaz.
burda ancak kendini az cok avrupada kanitlamis oyuncu yapabilir.
birde GSde oynamak demek mental cok güclü olabilmek demek,
yoksa hic baslama daha iyi.
bitti zaten bu cocuk daha toparlanamaz bugünden sonra.
birde suc sadece oyuncuda degil 1 hafta oynatip öbür hafta kesen antrenörede sormak lazim.
hersey iyi giderken bu adamlari niye kesiyorsun.
hadi yasin bunu kaldirabiliyor yine tecrübeli ama bu daha cocuk kendimiz yetistiriyoruz,
daha akilli davranilmali.
herkes beraberligi sanki ona bagliyor bundan sonra daha kendine gelebilirmi ?
hadi bye bruma bye 12 milyon €.

Buna sene başında Sunderland ya da Southampton'dan 18 milyonluk teklif gelmiş de biz satmamışız güya! Eski GS TV spikeri söylüyordu Veli Yiğit mi neydi. Pek inandırıcı gelmiyor ama cidden bu olay olmuşsa herhalde asrın enayiliğidir bu.
Evet vardi öyle teklif Sunderland'dan. Yalniz kiralamak istiyorlardi 18 milyonluk satin alma opsiyonuyla sanirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt