#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu çocuğu 2 italyan ve hamza sağ kanatta oynatarak bitirdi bu adam sol kanat oyuncusu. evet sakatlık öncesi çevikliği yok şuan ama brumanın bütün özellikleri sol kanatta oynamaya uygun. brumanın yaptığı en iyi iş süratiyle birlikte içe katetmek ama bunu sağ kanatta yapamaz.top sürekli adamın kuvvetsiz sol ayağına geliyor bu yüzden sürekli saçmalıyor.

Tamam belki yalnış oynatılıyo, belki istediği yerde değil ancak 2 senedir kendisinden bişeyler bekliyoruz

Bir insan ufacıkta olsa bir kaç hafta kendini gösteremez mi ya ? Kupa maçlarını saymıyorum.

Yıldız adayı diye gösterllen oyuncular bu ülkede sönüp kendi kabuğuna çekilip gidiyo. Paramı tatlı geliyo anlamadım, profesyonellik anlayışı bu ülkede en alt seviyede.

Mutlaka Hollanda veya Belçika Ligi'ne 1-2 seneliğine kiralık verilmeli.

Adam gibi bir menajer aracılığyla Kazım kazım'ın bile oynatılıp eliştirildiği Feyenoord, Heerenven, AZ gibi takımlara rahatlıkla gider. Brugge, Anderlecht, Liege filan da kiralayabilir.

Almanya'da bremen filan da alabilir.

Bir yolu bulunup dediğim liglere gönderilmeli.

Bir pozisyonda hızlanamadı bile ben ona anlam veremedim hızı gitti mi bu çocuğun?

Ilk geldigi gunden kiralansin dendiginde dalga gecenler coktu. Bu saatten sonra gitse de beklenen gelisimi gostermesi zor. Cok iyi calismasi lazim

Yanlış antrenman programı uygulandığını düşünüyorum. Suç kendisinden ziyade kulüpte, yani teknik ekipte.

Vucut yapması, kas kütlesinin artirilmasi onun cevikligini, hizini hatta teknigini negatif yonde etkiledi. Bundan sonra maksimum Yasin seviyesinde olur. Ama suanki seviyesi Yasin ile kiyaslanmayacak derecede kotu. Eskiden kenardan alip giderdi, 3 kisiyi maymun ederdi. Simdi ise her denedigi calimda takiliyor rakiplerine. Rakipleride stsldeki dandik defanscilar. Ben bile bu kadar calim denesem sansa bala en kotu birini gecerdim. Adam eksiltme ozelliginden eser kalmamis. Keza artik hizli falanda degil. Ama hala umudu kesmis degilim

Son düzenleme:
Ulen ne berbat bişeysin sen ya. Maçı izlerken az küfür etmedim. Yedekte Aydın olmasına rağmen onun girmesini istedim. Yazıklar olsun sana.

Valla Kindergarten değil bura. Bu sezon 3-4 maç da böyle oynarsa. Yüzde yüzlük pozisyonu kaçırmalar, 60-70'den sonra oyundan düşmeler. Hiç oynamasın. Telles oynasın yerine daha yararlı olur

Bu çocuk net kendine bakmıyor. Prandelli bu yüzden oynatmıyordu. Sezon başı hazırlık kampında oynayan tek futbolcuydu.

Aylar önce dediğim gibi eğer Galatasaray bir yatırım yapıp genç oyuncu alıyorsa onu kiralamalıdır.

bu takımda ne şut öğrenebilir ne pas ne orta ne de savunma

öğretecek adamlar bilmiyorki

eğer kiralanmazsa yüzyılın patlaması olacak elimizde patlayacak tabiki.

Açıyorum geçen sene arenada rize(1-1) maçını izliyorum ordaki bruma bumu diyorum.İnanılacak gibi değil...

Sene başında Atletico maçında bile müthiş oynadı, zaten ne olduysa o maçtan sonra oldu. Sakatlıktan başka sebepler var bence zihinsel.

bize gelen oyuncu malesef gelişemiyor hatta geriye gidiyor

bu çocuğu 2 italyan ve hamza sağ kanatta oynatarak bitirdi bu adam sol kanat oyuncusu. evet sakatlık öncesi çevikliği yok şuan ama brumanın bütün özellikleri sol kanatta oynamaya uygun. brumanın yaptığı en iyi iş süratiyle birlikte içe katetmek ama bunu sağ kanatta yapamaz.top sürekli adamın kuvvetsiz sol ayağına geliyor bu yüzden sürekli saçmalıyor.

100 de 100 katiliyorum riberiyi sag tarafa koydunmu oda vasata dönüyor.
mehmet scholl ribery icin aynisini demisti sag tarafta oynayinca.

Önce gol yedirdi daha sonra %100 lük golü kaçırıp hançeri vurdu ama suç bunda değil. 90 dakika görmezden gelip oynatanda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt