#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma çok iyi oyuncu..Seneye çok daha iyi işler yapacak bu takımda..

Gökmen Özdemir: "Bruma'nın alternatifleri Salah ve Gervinho'ydu. Fatih Terim Bruma'yı tercih etti."

Salah ve gervinho brumanın alternatifi imiş. kim bunları brumanın alternatifi olarak görmüşse beyin yanmış.

Dogrudur vallah, inanirim buna.

Sneijder'in 10 numaralar arasinda bir listede 4.alternatif oldugu yerde, böyle birsey de olur. Sasirmamak lazim.

(Hatirlatmak adina : https://www.gscimbom.com/forum/f72-...eijder-listemizdeki-oyuncular-sunlardi-85304/ )

Gökmen Özdemir: "Bruma'nın alternatifleri Salah ve Gervinho'ydu. Fatih Terim Bruma'yı tercih etti."

Salah ve gervinho brumanın alternatifi imiş. kim bunları brumanın alternatifi olarak görmüşse beyin yanmış.

Sakami bu, Salah ve Gervinho heleki Gervinho yerine Bruma :( oturup aglayalim, benim hic ümidim yok. 2.ci macinda belliydi, calim atiyor, iceri katedecegine bir daha dönüyor.

FT hatirasi hic olmasa kendisni hep hatirlatacak bruma oyunadikca amrabata oyle ama o kiralik malesef :)

yazıyor ya işte ulu ftormuş.

brumanin kalitesi tartisilmaz bence ama cok geride gelisiminde.
bunda mancini ve prandelinin emekleri cok büyük saolsunlar.
cocugu bitiridiler resmen ve yasadigi cok agir sakatligida etkisi oldu tabiki.
hollanda ligine kiralik verilmesi gerekir kendisini toparlamasi icin. 1-2 sene orda oynasa yeter.
ajax, psv gibi takimlar alip hem oynatir onu hemde egitirler.

Bundan iyi oynarım

Sent from my iPhone using Tapatalk

1 maç kötü performans sergiledi diye hemen saldırıya geçmişsiniz.Böyle genç oyunculara büyük maçlarda görev verip güvenini kazanmalı teknik direktör.Skor odaklı yorumlar kısa vadeli tatminden başka bişey değildir.

Son düzenleme:
1 maç kötü performans sergiledi diye heman saldırıya geçmişsiniz.Böyle genç oyunculara büyük maçlarda görev verip güvenini kazanmalı teknik direktör.Skor odaklı yorumlar kısa vadeli tatminden başka bişey değildir.

:yikes:

iyi oynadığı kaç maç var ki bence hiç yok.

:yikes:

iyi oynadığı kaç maç var ki bence hiç yok.
Bu yorumuz skor odaklı başakşehir maçındaki kötü oyununu fırsat bilip yerin dibine sokma politikası bu.Şimdi Bruma eminim başka bir avrupa klübünde olsaydı herkesin ağzının suyu akardı bizde oynasa şöyle böyle vs...Bizim esas sorunumuz elimizdeki değerleri ve potansiyeli aşşağıya çekip hiçe sayma politikası.

Bu yorumuz skor odaklı başakşehir maçındaki kötü oyununu fırsat bilip yerin dibine sokma politikası bu.Şimdi Bruma eminim başka bir avrupa klübünde olsaydı herkesin ağzının suyu akardı bizde oynasa şöyle böyle vs...Bizim esas sorunumuz elimizdeki değerleri ve potansiyeli aşşağıya çekip hiçe sayma politikası.
hiç alakası yok hocam eski sayfaları inceleyin ben brumayı sürekli eleştiriyorum bence yetenkli ama futbolun f'sini oynamıyor.

Kolay vazgecilcek topcu degil bruma butun oyuncular pogba gibi olmak zorunda degil kimisi geç pişer o yuzden gec olsun güc olmasın türkiyede gelişmesi zor portekiz veya almanya ligine kiralanmalı

Anadolu takımlarının dandik topçularını geçemiyorsan kimi geçeceksin ?

Keşke güreşci Amrabat kalıp bu kiralaya verilseymiş.En azından sag kanattan içeriye muz orta filan kesiyordu.Bunda hiç bir cacık yok.En büyük numarası topu orta sahada kaptırıp gol yedirmek.

Daha çok genç bu çocuğu kazanmaya çalışırız umarım. Gelecek yönetim ilk iş gelişebileceği bir takıma kiralık vermeli para istemesinler. Oynama şartı sunsunlar sadece.

Nani varken gidip Bruma'yı aldık be peehh. Bu eleman fazla zarar etmeden elden çıkarılmalı. Yoksa çok zarar edicez. Hiç ışık vermiyor bu haliyle. Bir kere adam geçtiğini, çizgiye indiğini görmedim maçta. Yıldız falan olacaksa da başka yerde olsun. Bizde bir cacık olacağı yok.

Su an maddi acidan can cekisiyorsak bunda taratorun payi cok büyük.

Kolay vazgecilcek topcu degil bruma butun oyuncular pogba gibi olmak zorunda degil kimisi geç pişer o yuzden gec olsun güc olmasın türkiyede gelişmesi zor portekiz veya almanya ligine kiralanmalı
Pogba olması zaten imkansız da Kewel,Keita gibi oynasa yeter bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt