#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carruscalari da gorduk riberyleri de renktaslar
hepsi benzer yaslarda geldiler

carrusca gibi bastan boktansa boktandir
ribery gibi bastan sovsa showdur
stoch gibi soyle boyleyse soyle boyledir
tore gibi bastan iyiyse iyidir

ne anlatiyonuz ki

7000 msj olmus 5000i daha genc temali

o yuzden potansiyel, genc masallarinizi yasi yetmeyen dostlarimiza saklayip, bu komisyoncu kazigini bize kakalamaya calismayiniz

İddia ediyorum ft geri gelsin bruma uçuşa geçer brumaya otoriter ve cesaretlendirici bir baba lazım

Eğer BJK maçında da oynatılmazsa sezon sonu yolcu olduğunun işaretidir , hatta ön protokol bile imzalanmış olabilir.

İddia ediyorum ft geri gelsin bruma uçuşa geçer brumaya otoriter ve cesaretlendirici bir baba lazım

bruma kesinlikle ft transferi degildir bence

ft böyle celimsiz tipleri almaz, aldirmaz

terim'in israrla istedigi shaqiri'ye bak bir de bruma ya bak

terim topcularin fiziksel özelliklerine önem veren bir hoca

bu bruma'yi kesin scout ekibi kakaladi basimiza

bruma kesinlikle ft transferi degildir bence

ft böyle celimsiz tipleri almaz, aldirmaz

terim'in israrla istedigi shaqiri'ye bak bir de bruma ya bak

terim topcularin fiziksel özelliklerine önem veren bir hoca

bu bruma'yi kesin scout ekibi kakaladi basimiza

buna inanacak olanlar simdiden kuveti doldurup sac kurutma makinesini icine atsin

Terim' in bir daha gelme ihtimali yok, tarif ettiğin ''Baba'' tiplemesine uyan başka birini de bu camia zor kabullenir...Ciddi bir bedel öneren olursa paketlemek en iyisi gibi görünüyor; para etmezse kalır mecburen, şahsen pek ümit ışığı görmüyorum kendisinde maalesef...

Dün sag kanatta oynasaydi, döktürürdü o kanadi ve ileri kolayca topu tasirirdik...ama Hoca gidip'de orda rezil Umut'u koydu.

Iykide Bruma oynamiyor. Haftalardir Umut dökturüyor. Rakip defansi ipe diziyor her maç. Böyle devam Hamza hoca. sakin oynatma Brumayi.

Ula OYNAT BE HOCAM BU OYUNCUYU SU SAG KANATTA, ADAM HIZILI TOP TUTUYOR ILERI TASIYOR, GELISMESI ICIN HERHALDE ISTIKRAR GEREK OYNATMAN GEREK!

NEDIR BU UMUT SEVDASI ?

Kendisine iyi bakmıyor diye düşünüyorum. Potansiyeli var, eğer ekstra çalışırsa ve birşeyler öğrenmek için çabalarsa iyi yerlere gelecektir. Seneye mutlaka 9-10 maç üst üste şans bulmalı, hazır sınırda kalktı. Bakalım, hayırlısı..

Bruma'nın geldiği haliyle şimdiki halinin alakası yok. Mancini rezil etti adamı Prandelli tüyü dikti. Bize geldiği dönemde yaşıtları içinde en potansiyelli kanat oyuncuları arasında görülüyordu. Eski haline dönebilir mi veya burada dönebilir mi bilmiyorum. Umudum giderek azalıyor.

Mancini çalışkanlığını düşünerek defansif rol vermişti, Prandelli tembel olduğunu iddia ediyordu, Hamza da kısa bi süre önce kadroda kendisine yer vermeyerek Bruma'ya mesaj gönderdi. Çok potansiyelli olabilir, Türkiye'ye adapte olamamış olabilir, antrenörlerini ve antrenman metodlarını beğenmiyor olabilir, aynı şekilde bu unsurlar gelişimini engelliyor da olabilir ama üst üste üç hocanın da kendisinden şikayet etmesi tesadüf değildir sanıyorum ki...

carruscalari da gorduk riberyleri de renktaslar
hepsi benzer yaslarda geldiler

carrusca gibi bastan boktansa boktandir
ribery gibi bastan sovsa showdur
stoch gibi soyle boyleyse soyle boyledir
tore gibi bastan iyiyse iyidir

ne anlatiyonuz ki

7000 msj olmus 5000i daha genc temali

o yuzden potansiyel, genc masallarinizi yasi yetmeyen dostlarimiza saklayip, bu komisyoncu kazigini bize kakalamaya calismayiniz
11966-CarmageddonSplatPack.jpg

Bruma bastan çok çok iyidi, sonra bizim iki italyan hocalarin sayesinde ve çok önemli sakatligi onu geriledi...siz zaten hep böyle genç ve pontansyeli oyunculari hemen satmayi/karartmayi seversiniz, sonra yetismis hazir süperstar yildiz almasini beklersiniz ,daha çok beklersiniz...Bir'de sonra'da Anderlecht veya Porto gibi iyi genç yetistiren takimlari gördügünzde agzi açik kalirsiniz...Biraz kisa vadeli degil'de uzun vadeli düsünmenizi dilirim, ayni bu ülkeyi yönetenler gibi düsünmeyin. Avrupa'daki bütün iyi takimlar hepsi oyuncu yetistiriyor ve onun sayesinde Katar takimlarina benzemezler :hat:

Son düzenleme:
bi rize maçıyla gönlümüzü fetheden kara kuzu yine bi rize maçıyla geri döner belki..:hat:

18 yaşında bir oyuncunun 2 yılda gerilemesi ibretlik bir mevzu.Florya'nın ciddi şekilde sorgulanması gerek.

Selçuk ile Burak Bruma'yı inanılmaz azarlıyor.Adamın zaten özgüveni yok iyice bitiriyorlar.Peki amaç ne? Tabi ki kankileri Olcan'ın oynaması.

Komple teorisi diye başlamayın.Bu adamlar rezil oynadıkları sezon ertesinde yaşları 30'a dayanışken 5 yıllık über sözleşme alan adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt