#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kırk yılın basında gencler sampiyonasından bir oyuncu alalım dedik, o dönemki gencler sampiyonasında pogba haricindekiler patates cıktı.

bugün de hic oynamamis, Sociedad deplasmanda 4 0 önde

Scout başarısı mükemmel transfer

Manciniye az sövülmedi adam tembel dediğinde adamı futbolu bilmemekle suçluyordu bazı kesimler :)

Rüyamda Real Madrid'de oynuyordu. Hatta 3-4 kişiyi geçip karşı karşıya auta vurmuştu. Adam artık bilinç altımda nasıl bir yer oluşturmuşsa..

Bu eleman devre arasında dönecek gibi hissediyorum nedense,bence hiç sakıncası yok gelsin banko oynasın sağ kanatta Yasin'dende Sinan'danda daha iyi.

Opsiyon tanımaktansa 1-2 eksiğine bonservisinin tümüyle verilmesinden yana belirttiğim görüşüm doğrultusunda devam ediyor gidişatı; keşke yanıltabilse. Aynısı Telles için de geçerli. Ah vah edenler boşuna üzülmesinler, seneye ikisi de bizimle büyük ihtimalle; olacak adam var, olmayacak adam var...

2 sezon hollanda veya portekiz kulübe kiralansin

''çöp'' ilan etmek için henüz çok erken

12142638_412106325666952_74524992_n.jpg

Millet kızıyor ama keşke alsalar 8'e.Kazığın bir kısmı çıkmış olur.Telles,Bruma'yı satarsak FFP açısından rahatlarız.İkisi de dönmemeli.

Öyle güzel sözleşmeler yapıyoruz ki gönderdiğimiz hemen her futbolcu için üste ödeme yapmak zorunda kalıyoruz. Böyle devam etmesin istiyorum. Zararı kabul edip, borsa tabiriyle ''Kolu kesmek'' idi yapılması gereken. İsteyen romantizme devam etsin...

Öyle güzel sözleşmeler yapıyoruz ki gönderdiğimiz hemen her futbolcu için üste ödeme yapmak zorunda kalıyoruz. Böyle devam etmesin istiyorum. Zararı kabul edip, borsa tabiriyle ''Kolu kesmek'' idi yapılması gereken. İsteyen romantizme devam etsin...

Bence yaşindan dolayi herşey mümkün oldugunu düşünüyorum. Bruma geldiginde yaş grubunun en büyük yeteneklerden birisi olarak gelmişti. Ama bildigimiz olaylardan dolayi bu hale geldi. Benim bahsettigim liglerde onu sürekli ilk 11de oynatacak kulüpler var ve oyuncu egitme konusunda belki de avrupanin en iyi liglerindendir.

Kisacasi ben umudumu (daha) kesmedim.

Son düzenleme:
Sizin gibiler Sabrilerle devam edin.Aynen bu kafaya devam.

Zaten Bruma' nın top class seviyeye çıkamayacağını düşünen biri ille de Sabri' ye hayranlık besliyordur...Yahut Aysal' eleştiri getiren de Terim' e tapmaktadır:)...

Böyle basit bir Dünyam olsun isterdim; her şey bu denli net senin gibiler için, hep imrenmişimdir itiraf ediyorum:hat:...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt