#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasında geri gelcek deniyodu bi ara. Kas kilosu alsa çok iyi olur aslında. Sporcu olmadığı halde bunu 4-5 ayda basaran insanlar varken tek görevi spor yapmak olan bi insan neden cabalamazki

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bazı oyuncular böyle.. Neymar'a baksan çok mu fizikli? ama acayip kıvrak. Bruma'nın sorunu fizik değil zaten.

bazı oyuncular böyle.. Neymar'a baksan çok mu fizikli? ama acayip kıvrak. Bruma'nın sorunu fizik değil zaten.
Hocam Neymar'ın barçaya ilk geldiği haliyle şu anki haline bi bak istersen. İlk dönemde de Neymar çok kolay yıkılan bi oyuncuydu, su anda da ince görüntüsü var ama ikili mücadelelerde çok sağlam. Bruma'nın fizik sorunu var bana göre, ama ima ettiğin sorunlar da var evet.

Hocam Neymar'ın barçaya ilk geldiği haliyle şu anki haline bi bak istersen. İlk dönemde de Neymar çok kolay yıkılan bi oyuncuydu, su anda da ince görüntüsü var ama ikili mücadelelerde çok sağlam. Bruma'nın fizik sorunu var bana göre, ama ima ettiğin sorunlar da var evet.

Bruma ilk geldiğinde baya özgüvenliydi ama son senesinde çalıma atmaktan bile korkan biri oldu. Taraftar ıslıklayınca iyice bitti. İyi bir Bruma bu takımda çok fark yaratırdı.

Poldi gibi bitiricinin yanında Bruma gibi hazırlayan,adam geçen,hızlı biri çok iyi tamamlardı.. Umarım devre arası döner.

Bruma ilk geldiğinde baya özgüvenliydi ama son senesinde çalıma atmaktan bile korkan biri oldu. Taraftar ıslıklayınca iyice bitti. İyi bir Bruma bu takımda çok fark yaratırdı.

Poldi gibi bitiricinin yanında Bruma gibi hazırlayan,adam geçen,hızlı biri çok iyi tamamlardı.. Umarım devre arası döner.

Sakatlandıktan sonra eski kıvraklığı ve hızını yitirdi biraz bence. Ama benim hala umudum var her şeye rağmen. :)

Neymar güçlü değil okadar ama inanılmaz kıvrak arkadaşın burda dediği gibi. İkili fiziki mücadeleden hızı ve kivrakligi ile çözüyor. Omuz omuza girdiği nadir mücadelede dağılıyor oda resmen.

82. dakikada oyuna girdi, 90. da assist yapti, Sociedad 2-1 kazandi

Son dakikada galibiyet golün asistini yaptı. Al da at boş kaleye asisti

Yavaş yavaş toparlanıyor.. Nedense 11 oynatmıyorlar ama ne zaman girse etkili oluyor 3-4 maçtır. Bizim taraftar Aydın'a Emre'ye sabrettiği kadar Bruma'ya sabretmedi.

Neredesin karaoglanim
bekliyorum koselerde bucalarda seni
oyleyse ne duruyorsun atla gel karaoglanim

Biz seni 40-50 milyona keriz bir rus/arap/uzak dogu sermayeli takima satma ihtimalini sevmistik.

6 aydır ilk defa bir işe yaramış. Neyse belki 2-3 milyon verecek bir keko buluruz. Yoksa seneye bedavaya sportinge kiralarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt