#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasin oynasın diye gönderildi bu çocuk. Basına da Sinan'ı kazanırız diye açıklama yaptı Hamzaoğlu.

Bruma zaman verilmelidir ki kendisini geliştirsin. Potansiyel var, ama o potansiyeli devamli gösteremiyor. Hata yapa yapa hatalarini telafi edecek, böylece daha iyi oyuncu olacak. Bu kadar potansiyelli oyuncuyu kaybetmemek lazim.

Devre arası çağırma şansımız varsa çağırmalıyız.

eski çevikliğini kazanmış
bizim florya da ne varsa oyuncular şişip hantallaşıyor
formu sürekli yükseliyor 8 milyon opsiyon çok az sonra dizimize vuracağız gibi geliyor bana

Son düzenleme:
eski çevikliğini kazanmış
bizim florya da ne varsa oyuncular şişip hantallaşıyor
formu sürekli yükseliyor 8 milyon opsiyon çok az sonra dizimize vuracağız gibi geliyor bana
adam ikinci sezonda tek'e tek girmeden cekindi baski yüzünden. kendisi icin ispanya en iyisi, cok severim brumayi ama türkiyedeki zihniyete uygun degil bruma

Nerde izlediniz de cevikligini gordunuz anlamiyorum ki.canli macini izlemedim bu sezon ? Varsa video filan koyun da izleyelim

ne gol atmış be yavrum

GT-N5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma gayette iyi oynuyo potansiyel var en azından çalışıyo bişeyler yapmaya çalışıyo belli ama türk olmadığı için burda olmaz takılsın ispanyada emre çolaka , sabriye , aydına , yektaya , yasine gösterilen sabrın 10 da 1 i gösterilmez brumaya çocuk en iyisini yaptı burdan kaçarak.

Geldiginden beri inaniyorum ve inanmaya devam ediyorum. Bu çocukta büyük potansiyel var.

Son düzenleme:
Yasin yerine Bruma olsaydi keske.

Irkci itogluna selamlarimi yolluyorum yine ve yeniden.

opsiyondaki miktar okadar mantik disiki, inanilmaz. schürrle 35 mio euro ederken, shaqiri 20 falan ederken, 94 dogumlu bir bruma nasil 8 million euroya birakilir. irkcinin ve cüneytin isi iste...

sociedad'da biraz mantik varsa adamlar 8e alir, ayni senede bile 15e falan birilerine satar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt