#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam bjk maci haric asil mevkisinde oynamatilmadi bizde

bu da yetmezmis gib capraz baglari koptu

sonra bu adam niye tutmadi

Son iki mactir yaptigi vuruslari ancak first class yetenege sahip biri yapabilir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Zamaninda Bruma´nin Rize ve Antalya macinda yaptiklarinin kilipleri vardi, maalesef kaldirilmis, oysaki izleyip izleyip, alternatif evrenlere dalardim. Rüyalarimizi bile caldilar Baba.

18 yaşında oyuna girer girmez pata küte adam geçmeye başlamış, sağdan soldan yardırmıştı.

bazıları kabelenemiyor hatta reale attığı gölün tesadüf olduğunu ve düşmese atamayacağını söylüyordu

brumada akıl varsa bize gelmez la ligada sıradan bir takımın değişmez oyuncusu olmak bile bizim evlatlarla birlikte oynamasından 1000 kere iyidir !

Hayri cundun brumayı beğenmemesi bir portekiz milliyetçisi olan terimden dolayıdır

Hayri cundun brumayı beğenmemesi bir portekiz milliyetçisi olan terimden dolayıdır

begenmiyorum mu dedim
iyi ozellikleri var kotu ozellikleri var
attigi gol sebebiynen son vururslarinin ovulup mac icinde benzer situasyonlarda yaptigi hiyarliklarin goz ardi edilmesi, sahsen musade edebilecegim bir vaziyet olmayacaktir

begenmiyorum mu dedim
iyi ozellikleri var kotu ozellikleri var
attigi gol sebebiynen son vururslarinin ovulup mac icinde benzer situasyonlarda yaptigi hiyarliklarin goz ardi edilmesi, sahsen musade edebilecegim bir vaziyet olmayacaktir

O kötü özelliklerini zaman içinde geliştirir bizim elimizdeki kazmalar gibi 2 maç iyi oynayınca bi tarafı kalkmadığı için beğenmemiş olabilirsin.

bazi oyunculari 2 mac iyi oynayinca bi taraflari kalktiklari icin begendigimi mi iddia ediyorsun

Evet sen bizim için gol attı diye brumayı övüyolar dersen bende sana bunu derim hata yapıyo diye kötü oyuncu mu oluyo oynadığı takımda ispanyada küme düşme adayı olduğunuda belirteyim.

Evet sen bizim için gol attı diye brumayı övüyolar dersen bende sana bunu derim hata yapıyo diye kötü oyuncu mu oluyo oynadığı takımda ispanyada küme düşme adayı olduğunuda belirteyim.

iyi ozellikleri var kotu ozellikleri var dedim
hemen niye taraf saptamaca yapiyon ki
sacma

Valencia'ya karsi maci var suan canli muthis oynuyor :) 8 degil 18 de verirler :) .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt