#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan, Bruma, Podolski.. Ligdeki en iyi kanatlara sahip takımız, eğer sakatlık vs. yaşanmazsa 17 takımı gol manyağı yapacağız.

Ya bu konusmalara hastayim.

Simdi kanat oyuncusu dunyada 2 tane var di mi?

Bi bruma digeri Olcan!! Cok sukur 2 side bizde !!!!

Yani Brumayi begenmiyorsak tek alternatifimiz Olcan oyle mi?

Hele ki 2 sini de begenmiyorsak mecburen diger takimlarda da olmadigindan hic kanat oyuncusu biz de diger tum takimlar gibi kanatsiz sisteme geceriz artik! ;) :)

Brumayi bizim gelistiremememiz normal. Biz oyuncuyu gelistiremiyoruz malesef. Ama bunu degistirmek lazim. Ffp den baska cikis yolumuz yok.

He eger bu yil brumaya sans verrmeyecek yine gunu kurtarmaya calisacaksak bu cocugu portekize kiraya verelim.

Egitimini tamamlasin tam bir jedi olsun! Simdi bunu karanlik tarafa kurban vermeyelim ! ;)

bunun bir benzerini de melo için yapıyorlar..''meloyu beğenmiyorsun donkla hamit mi oynasın zaaaaaaa ''... bruma bizde yetersiz kaldı açık ve net ama 1 şansı daha hak ediyor.. ben de kalmasından yanayım ama alternatifi olcan diye de dokunulmaz değil yani

Elde kanat oyuncusu kalmadı, Yasin'e filan tahammülüm yok artık, Bruma iyidir, gelsin en azından potansiyeli olan bir genç, 1 şansı daha hak ediyor.

20 yaşında lan bu çocuk daha. 30 yaşındaki beyinsiz Yasinin saçmasapan triplerini çekeceğimize bir kanatta Bruma diğer kanatta Sinanı izleyelim.

Ama yok satalım hemen, sanki satınca yerine kanat alacaklarmış gibi konuşmayın şurada.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

20 yaşında lan bu çocuk daha. 30 yaşındaki beyinsiz Yasinin saçmasapan triplerini çekeceğimize bir kanatta Bruma diğer kanatta Sinanı izleyelim.

Ama yok satalım hemen, sanki satınca yerine kanat alacaklarmış gibi konuşmayın şurada.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bizim taraftar herkesi kendi gibi sanıyor.Bruma gitse o para ya cebe inecek yada saçma sapan 2 tane yerli oyuncu gelecek kanser edecek bizi

13561955_1587311251561705_1205532323_n.jpg

[h=1]bruma_7
Mais um dia de treino ⚽#Gs[/h]

Bu sezon Bruma şov var

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seni inan çok özlüyorum
Yıprandım düzen kuramıyorum
Senden başka bir sevgili
Hayal edemiyorum
Seni inan çok özlüyorum
Senden başka bir sevgili
Hayal edemiyorum
Senin o yıllanan hasretin
Benim bitmeyen ümitlerim
Senin o derin bakışların
Benim tükenmeyen kışlarım
Sevmenin bedelini
Hasretle ödüyorum

Bugün hazirlik maci var ya ?

Ben biraz uzak kaldım foruma ve spora. Başka birşey kaçırdım mı diye düşündüm bir an.
Brumayı çok seviyorum. İnşallah gelişimini görmek bizdeyken nasip olur. Bakalım nasıl bir Bruma izleyeceğiz bu sene. Benim hala beklentim yüksek ondan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt