#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neyi cılız. ayagını raket gibi kullanıyor.

bruma'nın ayak gücü yetersiz. 3 sene önceki ile su anki bruma arasında bir fark yok.

o zamanda süratli ve yetenekli bir oyuncuydu simdide. degismeyen güç faktörü. üzerine koyamıyor.

Neden futbol?

Bu konuda haklısın..Bence konuşmak için daha erken ama bu yıl tek şansımız bu adamın kendini geliştirmesi.

sol kanatta podolski'de var. yalnız degil. podolski-bruma süper lig şartlarında sol kanat icin lüks zaten.

as ve yedek olarak birer santrafor alınırsa (kruse-rodellega) mesela, en ii hücum hattı acık ara bizde olur.

nazar-boncugu-sigortasi-42323-4561758449.jpg

Her zaman demişimdir bi oyuncunu kiralık yollayacaksan bu Türkiye Ligi olmasın diye. Gerekirse Almanya 2.ligine İngiltere 2.ligine kirala daha iyi. Alın işte gelişim böyle olur

Ben Bruma´da isabetli vurma disinda, bir gelisme görmüyorum. capraz bagi sakatligindan sonra, o iki sene önceki mest ettigi haline ancak dönebildi cocuk. Bruma mental acidan iyi durumda artik, yine kendini iyi futbolcu olarak görmeyi baslamis, özgüveni yerine gelmis...

Hatirlarsak gecen sampiyonda faydali olmustu, ama bire birde, ayakta durmakda zorlaniyordu. Oyuna top ile dahil olmakdan korkuyordu sanki. O ölü topragi atmis üzerinden.

Son düzenleme:
Dha ya göre Bruma Psv ye gitmek istiyormuş kendi açıklamış.

Edit:sonra gördüm böyle bir açıklama yapmadım demiş o halde böyle haber yapan Dha nın da (ya da kim uydurduysa) abv

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Ben Bruma´da isabetli vurma disinda, bir gelisme görmüyorum. capraz bagi sakatligindan sonra, o iki sene önceki mest ettigi haline ancak dönebildi cocuk. Bruma mental acidan iyi durumda artik, yine kendini iyi futbolcu olarak görmeyi baslamis, özgüveni yerine gelmis...

Hatirlarsak gecen sampiyonda faydali olmustu, ama bire birde, ayakta durmakda zorlaniyordu. Oyuna top ile dahil olmakdan korkuyordu sanki. O ölü topragi atmis üzerinden.
Bunun sebeplerini yazan bir yazı yazacağım ama su an yoldayım birkaç bilimsel makale bakmam lazim

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

özgüven sorununu aşmış artık kendini gerçek bir yıldız gibi görmeye başlamış eskiden top kendine geldiğinde hemen kaçamak pas verip hata yapmadan oyunu bitirmek derdindeydi şimdi insiyatif alıyor topla sprint atıyor şut çekiyor açıkçası bizim için büyük bir güç şu anda !! bu tarz bir futbolcuyu avrupadan bu yaşta şu anki bitik halimizle almamız imkansız umarım yönetim bu çocuğu psv ye satmak gibi bir delilik yapmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt