#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma maça çok sönük başladı ve rakipten olmalı ki gereğinden fazla saygıyla oynadı. İlk yarının sonlarına doğru açıldı ve atığı müthiş gol umarım ki o fazla saygısını artık duman etmiştir.

Korkma bruma şeytanlardan, kralından !!!
Sende bir Aslansın !!!

Bruma maça çok sönük başladı ve rakipten olmalı ki gereğinden fazla saygıyla oynadı. İlk yarının sonlarına doğru açıldı ve atığı müthiş gol umarım ki o fazla saygısını artık duman etmiştir.

Korkma bruma şeytanlardan, kralından !!!
Sende bir Aslansın !!!
Sönük baslamasi ama kendi sucu degil. United o bölgeyi kalabalik tuttu ve zaten ilk 10 dk United oynadi.

Bu gol Bruma nin büyük oyuncu olmasina resmi işlemi başlattı.
Artık mental olarakta çok şeyi aştığını düşünüyorum.

Yeni sozlesme yapin artik su cocuga.Elimizden kacacak diye korkuyorum arkadas

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sönük baslamasi ama kendi sucu degil. United o bölgeyi kalabalik tuttu ve zaten ilk 10 dk United oynadi.
İlk 30 dk için brumayla ilgili yorumum. Çok fazla kaçtı ikili duelollardan ve bir kaçta gereksiz top kayıtlarında bulundu. Sonralara doğru toparlandı ki belki hocadan veya Saha içinde takım arkadaşından (sneijder? ) destek mi gördü sözlü şekilde bilmiyorum ama gerçek kendisine güvenen bruma show başladı. Normal tabiki. Bu yüksek seviyenin oyuncusu olduğunu artık yavaş yavaş benimsemesi gerekir.

Tam bir vizyon transfer. Umarım kendini geliştirir ve Galatasaray'a en iyi şekilde katkısını verir. Uzun yıllar bizimle kalıp, kulübü daha büyük seviyeye taşımamızda da yardımcı olur. Taraftarlar olarak bizlere çok önemli işler düşüyor. Arkasında durmalıyız, kendisini bu kulübe bağlı hissetmeli. Muhteşem ya muhteşem, hayırlı olsun.

Geldiği zamanki düşüncemi hep korumuştum. Sorun hep gelen teknik direktörler oldu. Serbest kalma maddesi büyük hata olur. Allah yardımcısı olsun.

hamza hocam yollamadan önce

Coof9K2WgAAnbBZ.jpg

hamza hocam yolladıktan sonra

Coof8YDW8AQAm72.jpg

teşekkürler hamza

Bu çocuğu bence JOR hocam adam etti..İnşallah satılmaz..Parayı çarçur etmeyeeklerini bilsem 20-25 arası satılır ama umarım bu yönetim satmaz.

İspanya yaramış aslanıma. yalnız en kısa zaman içinde sözleşmesi uzatılmalı. 2 sezonluk sözleşmesi kaldı

Bu sezonun yıldızlarından olur biraz mental olarak gelişirse. İyi döndü takıma.

Simdi basinizi onune egin ve dusunun. Su an Unal Aysal transferleri olmasa elimizdeki takim bank asyaya duser.

Geldiği ilk dönem gibi oynuyor sadece bir farkı var son vuruşları geliştirmiş. Ayak içi iyi şut çıkarıyor böyle devam ederse elit bir oyuncu olabilir.

golü atsa da ürkekti,2.yarı takım mallaştı,bruma da çok yalnız kaldı.

Atl.madrid maçında oynatmam brumayı. Çok sert gire biliyorlar takım olarak.

Kendini Fiziksel olarak geliştirmiş ama özellikle Taktiksel anlamda çook yol kat etmiş eğer bu çıkışını devam ettirirse avrupanın üst düzey kulüplerinin radarına girer. Ribery'de yaptığımız hatanın aynısını bu adamlar yapmamalıyız ne yapıp edip bu adamı elimizde tutmalıyız yada 2 sene sonra çok astronomik bir teklif gelirse bonservisiyle satmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt