#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk geldiginde de diyordum simdi de diyorum

bu cocuk dunya capinda bir star olacak tipki Ribery gibi

Bitiricilik konusunda asla kendisini geliştiremez diyordum beni utandırdı helal olsun iyi çalışmış ispanya da yaramış

aynen diz sakatligi gelisimini durdurdu yoksa mancinili sezon iyi oynuyordu bruma

juventus deplasmaninda ilk 11de oynatti mancini brumayi unutmayalim guveni vardi yani
3-5-2 de kanatda denedi elemancini kaldıramadı sakatlandı aydın yılmazda mancini döneminde sakatlandı gayet iyi bir yedek olmuştu aslında yasinden filan çok iyiydi.

bruma takımın en önemli kozu !! yalnız korkarım yönetim bruma çok iyi forvete gerek yok deyip transfer yapmayacak nedir bu çilemiz arkadaş !!!

Dursun bir boka yara uzat şunun sözleşmeyi €50 milyonda serbest kalma koy

Dursun istifa!!!

Bu çocuğun tek sorunu doğru yerde doğru karar verememesiydi, şut çekmesi gereken yerde saçma sapan bir pas veriyordu, pas vermesi gereken yerde şut çekiyordu. Şimdi neredeyse tamamiyle bu özelliğini kazanmış ama kendi çabasıyla ama kiralandığı takımın katkısıyla. Nazar değdirmeyelim aman en son Sinan böyle leblebi gibi gol atarken nazar değdirdik ligde kasap çok sağlam bitirir sezonu inşallah.

Dursun satmazsa bu sezon cok can yakacak Bruma ligde bu gidisle. Son karar ve son vurus sorunlari vardi onlari neredeyse tamamen gidermis, 1 yil Ispanya'ya gitmesi iyi oldu baslarda gitmesini istemememe ragmen.

sağ ayak içi korkunç şekilde gelişmiş o vuruş tekniğiyle en az 5-6 gol atar bu sezon.

ihtiyacı olan tek şey istikrar

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

simdi brumayi 14 milyona wolfsburga satmiyoruz ya

sezon ortasi keske satsaydik elimizde patladi deriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt