#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brumayı çok sıkıştırdılar. Bruma da gereksiz zorladı bazen. Takımda yardımlaşma yetersiz. Çalım atan adamı sen takım olarak oynatacaksın. Yolsa adama pas at basıp geçsin. Kolay mı o kadar 2 kişi pres yapıyor sürekli.

Tam tahmin ettiğim gibi... Resmi maçlarda yine ortalarda yok gereksiz zorlamalar falan filan yani değişen birşey yok. Çok fazla umutlanmayın.

@Ozan Puki
Renkdaş haklı çıkmak için erken değilmi biraz? Bu maç çok kötüydü evet ama karabük de çok ters takım şimdi sinanda yasinde etkin olamadı

Kafayı kullansa gol atacak o kaleye vurdugu pozisyonda sola cekip vursa net goldü önüde boştu

Karabük sıkı takım görüntüsü veriyor. Poko'nun bir kaç videosunu da izlemiştim, çok iyi transfer yaptılar. Yine az gol atıp az gol yiyen bir Karabük izleyeceğiz sanırım.
Bruma'yı rahatlatacak oyuncu yoktu. Yine zorladı ama rakip çok rahat pozisyon alıyordu. İlerleyen haftalarda tıpkı hazırlık maçlarındaki gibi tabelaya tesir edeceğine inanıyorum.

Renkdaş haklı çıkmak için erken değilmi biraz? Bu maç çok kötüydü evet ama karabük de çok ters takım şimdi sinanda yasinde etkin olamadı

Yok abi haklı çıkmak mesele değil. Bir yazı yazmıştım nöbete fiziksel durumlarla alakalı onu hatırladıysan tam demek istediğim durumun içinde Bruma.

idiotca yorumlar yapılıyor ne demek ya

ya Türkçe konuş ya İngilizce saçma saçma Türkçe'yi kullanma
Hayirdir sana mi soracam anglicism kullanirken? Sen kimsin?

Forum'da Emir Sato, Hayri Cund gibi üyeler bu sekilde yazinca pek sesini cikardigini görmedik. Hayirdir, arkan mi tutusur onlara karsi?

Son düzenleme:
H.delikanli saygıyı hakeden bir üye arkadaşlar birbirimizi kırmayalım.

Hayirdir sana mi soracam anglicism kullanirken? Sen kimsin?

Forum'da Emir Sato, Hayri Cund gibi üyeler bu sekilde yazinca pek sesini cikardigini görmedik. Hayirdir, arkan mi tutusur onlara karsi?

ya bi kaybol almancı

onlar ya İngilizce ya da Türkçe yazıyor senin iditoca stupidce felan yazmıyorlar aslanım benim

fazla kafa yapma adam gibi yaz

ya tamam he çok iyisin fenasın tanrı seviyesine yaklaştın tamam he

ya bi kaybol almancı

onlar ya İngilizce ya da Türkçe yazıyor senin iditoca stupidce felan yazmıyorlar aslanım benim

fazla kafa yapma adam gibi yaz

senden 12 yas buyuk adama nasıl konusuyon la o adam evlense senın kadar cocugu olurdu

dar alanda oynamayı ogrense efsane olacak.bu yonde antreman yaptırılmalı..kalıtesı yeterr .

hazırlık maçlarındaki gibi olmayacağını bu kadar boş alan bulamayacağı belliydi ancak burada brumanın suçu yok orta sahamız çok ağır bruma silahını kullanmak için topu hemen ileriye taşıyacak hızlı orta saha lazım ah melo ah ah melo ah :( :( :( :(

ne oldu? zirveye cıkartmıstınız. simdi yetersiz mi diyorsunuz?

hazırlık maclarındaki gollerine kanmayın demistim. fizik olarak gene cılız.

acık alan arıyorda o alanı günümüz futbolunda vermiyorlar.

caner kiralanmalı. carole ile önlü arkalı sol kanatın tozunu atarlar.

bize güçlü, ayakta kalabilen, ayaklarına hakim adamlar lazım.

bruma-sinan'dan kaliteli birer yedek olur. en azından bu sezon icin. seneye fizik olarak inş. seviye atlarlar.

Biz yürüyerek oynadığımız sürece bu adamdan ekmek yiyemeyiz. Ha bireysel olarak oyun bilgisi oldukça acemi. Pozisyona hareket etmesini bilmiyor herif

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt