Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi de çok daha etkili olabilir. Biraz Costa robben videoları izlesin.
Bruma da rakibin üstüne gidip ani yana dönüp kaleyi göre bilir. Pass istasyonuna da yaratır rakip defansı dağıtarak. Kısa mesafe de çok çabuk hızlanan bir oyuncu. Hoca aslında öğretmeli bunu
Öğretilmesi gerekir yazdım zaten.Haklısınız , geliştirecek yönleri var ama bir şeyi unutuyoruz aslında ve en önemlisi de bu ; bu adam 21 yaşında sadece , düşünsene 21 yaşında Arda'ya bu kadar topu verip her şeyi yapsın demiyorduk ki zaten baskıya dayanamayıp ağlayarak İspanya'ya gitti .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Öğretilmesi gerekir yazdım zaten.
Yaşı çok genç dediğin gibi ama onun kalitesinde birisi bu yaşında baya farklı seviyede olmalıydı.
Çok ağır ve zor sakatlık yaşadığı için özürü var bu konuda ama tabiki.
Ciddi Sakatlıklardan uzak kalır artık inşallah ve 23-24 yaşında öz gelişimi tamamlanmış olur umarım.
Bruma 30-40 milyon veya daha üstün değeri bulabilecek bir futbolcu ve gelişimi tamamlarsa İngiltere ligi için biçilmiş kaftan.Ne yalan söyleyeyim ben bu çizgisini düşürmedikten sonra hep bizde kalsın isterim . Yani son pas tercihlerinde biraz sıkıntısı olsa da eğer ki performans hep aynı düzeyde kalırsa bence bizi yıllarca taşır . Ha dersek ki para kazanalım , o zaman dediğin gibi eksik yönleri kesinlikle geliştirmesi lazım ki öyle 20 milyona falan gitsin.
Bruma 30-40 milyon veya daha üstün değeri bulabilecek bir futbolcu ve gelişimi tamamlarsa İngiltere ligi için biçilmiş kaftan.
Bizde kala bilmesi için bizimse gelişmemiz gerekir kulüp olarak.
Buda kimse kusuruma bakmasın şu an uzak bir ihtimal olarak görüyorum. Devamlı şampiyonlar ligi ve en az son 16 ya kala bilecek istikrar seviyesine gelirsek bu tür genç elit oyuncuları tuta biliriz.
Şu an okadar eder ama yaş ve potansiyel olarak çok daha fazla ederi var.Bu ülkede sow , Atınç, sosa gibi adamlar o paraya gidiyorsa ; bruma bence en kötü 18 eder .
Şu an okadar eder ama yaş ve potansiyel olarak çok daha fazla ederi var.
Öz güven taktik teknik ve özelikle fiziki güç/direnişi gelişirse fiyatı tahmin etmek zor.
hiç beğenmedim yorumunuBugün ki maçın AT FİNKE'nin FİNK'i idi.
Açık alan olmadıkça vasat bir futbolcu hala 3 sene önce ki gibi.
Kontra atak takımı yaparsak eğer egoistlik yapmazsa asist kralı olur.
Taraftarimiz ile ciktigimiz ilk macda daha da mest edecektir... Kendisinden bekledigim performansa gittikce yaklasiyor, su an takimin hücumda acik ara en etkili isimi. Poldi´nin sakat olmasi, onu o konuda yalniz kiliyor.
Bu sezon beni heyecandiran ikili Sinan ile Bruma + Podolski vardi, bunlara Tolga da eklendi. Sinan´i kazanmasi gerekir Riekerink´in. Yasin yedekden, gayet iyi.
sinanda klasik bir almancı çıktı ilk sezon gayet iyi beklentiler tavan, 2.sezon çöküş ve defoların ortaya çıkışı.
tr de iş yapacak lakin asla bruma yada wonderkid potansiyeline sahip değil. tolga da bu yıl efsane oynar seneye düşüşe geçer.