#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eskidende beğenmiyordum.şu an içinde basit bi maçta ki oyunuda ölçü değil.kendini kanıtlaması gerekecek daha

Kontratım boyunca lafına takılmış herkes de bir futbolcunun klişe lafıdır bu. Her futbolcu bunu söyler , siz sevdiğiniz için bunu sanki ilk bruma demiş gibi algılamışsınız . Tabi sevgiden bu , yani size bir şey demiyorum ama onu 2 yıl sonra giderim anlamında dememiştir . Ha gider gitmez onu bilemem lakin o düşünce ile söylememiştir , klişe yani herkes bu sözü söyler zaten . Bence de bruma bizde fazla kalmak istemiyor , orası da ayrı bir mevzu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eskidende beğenmiyordum.şu an içinde basit bi maçta ki oyunuda ölçü değil.kendini kanıtlaması gerekecek daha

Soyadın cuk oturmuş . Şu an Türkiye'de herkesin övdüğü ve Eminim ki Senin de övdüğün olağanüstü takım olan küçük Barça'yı ( bjk) 2 Maçta da rezil etmiş bir adama küçük maç demek ve de 21 yaşındaki bir çocuğun takımın tek bir şeyler beklediği role bürünmesini sen böyle diyorsan eskiden üye olmuş rakip taraftarların hesabını unutması ve iyi oyunu görünce birden hesabına girip bunu yazmasından başka ihtimal gelmiyor insanın aklına . Dersin ki beğenmiyorum saygı duyarım ama adam Türkiye'deki 3 büyüklerden birini 2 maçta da rezil etmiş ve sen daha önemli maç yapmadı diyorsan bjklisin ya da fbli . 2008de üye olup da 1000 ya da daha az mesajı olanlar nedense hep karşı rakiplerden çıkıyor ve küfür edip ban yiyor . Kıskanmayın kardeşim , ilerde siz de 19 yaşındakine bu kadar para verirseniz belki o da böyle olur ;)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Janti Adamlar..

7454d865f7aa8a54dfd52b64ecc389a2.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ismi gibi güldürüyor bizi uA kardes.

Umarim uzatabiliriz sozlesmeyi. Ulan Bruma seni yeniden ayaga biz kaldirdik sakin hainlik etme keserim kobrayi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Menajerine söz geçirebilirsek iyi olurdu. Adam sıkıntılı anladığım kadarıyla. Yönetimin Bruma ile sözleşme uzatılacak ve 40 milyon € serbest kalma maddesi koyduracağız haberini servis etmesi iyi olmadı. Gidip hemen sözleşmeyi yenileyeceklerdi olup bitecekti. Süreç uzadıkça zararlı çıkacağız.

Sanırım bedavadan elimizden kaçıracağız

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma, Portekiz U21'in Macaristan ve Liechtenstein ile oynayacağı maçların aday kadrosuna çağrıldı.

Ctn4OJMWIAQi61j.jpg

Haydaa.Böyle iyiydi ya ne milli takımı.

Henüz A milli takıma girmeden şu sözleşmeyi uzatın ne olur. Ribery Fransa A milli takımına girip dikkat çektikten sonra menajerinin de türlü oyunlarıyla kaçmıştı elimizden. Bruma'nın da menajer sabıkalı. Tez elden sözleşmesini uzatıp derin bir nefes alalım.

kaç yaşında bruma ya ne u21 i allasen

Şu çocuğu elimizden ucuza kaptırırsalar yazık olur.

Sözleşme uzatıp satın alma opsiyonunu makul seviyede ayarlamak lazım.

Allah nazardan korusun seni.

Kara oglan asistini yaptı yine.
Sözleşmeyi acilen uzatsınlar !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt