#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En iyi oyuncumuz ama takim olarak on plana cikaramiyoruz. Bruma gibi oyuncular gelip top almaz aksine araya kacip topla adam eksiltir. Takimda var bir garip isler. Beklerin onu bos olur bindirme yapmaz , kanat oyunculari nadirde olsa bindirme yapan adamlar pas atmaz. Bu nasil istir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu çocuğun özgüvenine bayılıyorum ya

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız takımda kimse ayak uyduramıyor bu çocuğa.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

gelişimi iyi gidiyor ama görüşüm sezon sonu ayrılmak isteyecektir.keşke aynı anda bir kanatta bruma diğerinde keita olsaydı.

keske kanat ve forvet hattimiz bruma gibi süratli oyuncularla kurulu olsa o vakit bruma gercek oyununu oynar ve daha faydali olur. bu sekilde cok yaliniz kaliyor.

İyi bir Wesley olsa performansı çok daha üste çıkar. Ama şu performansı bile bu ligin çok ama çok üstünde.

Elbette bazı eksikleri ama bu lig seviyesinde göz ardı edilebilecek eksikler. Barça,Münih takımları için eksik.

Koskoca maçta sadece Bruma dan bişey beklersen böle yenilirsin içerde işte.Çocuk 100 de 100 le oynadı yine yetmedi.Performans olarak kimse yukarıda değil Bruma hariç.Üzülüyorum çocugun emeklerine yazık olacak sezon sonu böle giderse.

Tipi aşırı derecede Westbrook'a benziyor.Profildeki çocuk.Kurbağa adam.

Bir de Galatasaray'da başarılı bir sezon geçirdikten sonraki sezon hiçbir oyuncu klupte kalmıyor genelde.Diğer şubelerde de.Bu yüzden gidici diyorum

Mutlaka sözleşmesi uzatılması lazım. Gerekirse maaşına zam yapılsın.

Takımın en değerli oyuncusu. Özgüveni geri gelince bambaşka bir oyuncu çıktı ortaya.

sampiyon olamasak zor turtariz.
sampiyon olursak kalir cl filan.

Bu adamin burada kalmasi icin hicbir neden yok kendimizi kandirmayalim. Bu sene sampiyon olursak ki ben sanmiyorum olacagimizi brumayi 15 e degilde 20 ye okuturuz o kadar. Sene sonunda kesin gidici. Eger zorla tutarsak 2 sene sonra bedavaya yollamis oluruz.

geçen seneden farklı gözükmemizi sağlayan tek oyuncu ancak kendi yaş grubunun messisi gibi yakıştırmalar yapmak için daha çok erken messi tek başına maç aldıran adam !! mesela dün hagi olsa sıkıştığımız anda çakardı 30 metreden işi bitirirdi ah hagi ah kimse senin yerini tutmadı :(

Bu olmazsa hücuma cikamicaz. Top taşıyan, adam geçen tek oyuncu. Su halimizle bile iğrenciz, bu da olmasa off off.

Geçen seneye nazaran daha fazla puan almamızın tek nedeni bu adam işte . Çakma yıldızlar, saçma sapan şutlar atanlar , belini döndüremeyenlerden 3 kat düşük para alıyor hem de. Bir de maç izlerken bu adama bir yanlışında beyinsiz diye bağırıp çakma yıldızların bir ters topunda ovv ne futbolcu demeleri de beyinsizin kim olduğunu gösteriyor zAten . Bu adam olmasa biz topu kendi yarı sahamızdan geçiremeyiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt