#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçlarda neler yaptığıyla ilgili video var mı? Mesela Bruma vs trabzon , bruma vs beşiktaş vs gibi
Bilen birisi buraya koysa çok sevinirim

Brumanin aynisindan ve aralara iyi top atabilen bi adam bulsakta gobege koysak sahane olur

Maşallah maşallah maşallah.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her maç üzerine koyuyor maşallah, sorumluluk alıyor. Kafasına koydu çok büyük bir yıldız olacak.

bizim akilsizlar sözlesme uzatmasinlar ki bu adami da parasiz kaciralim, cigeri bes para etmezlere 2milyon dan fazla veriyoruz bu adama hala sözlesme yapmiyoruz, yeminle 2milyon dan fazla dahi verseler brumaya birsey demem. Devre arasi bazi artik miladi dolmus futbolculari gönderirsek zaten maaas tablosunda rahatlariz ve bruma gibi oyuncuya hakettigi parayi veririz

Bu cocuk yuvadan ucar sezon benden söylemesi.

Bizimkiler kontrati uzatmaz bence.

Müthiş bileklere sahip çok güzel çalımlar attı üst üste, bu seri çalımları sonuca yansıtabilirse ve performansı sürekli olursa önemli paralara gider.

Bu sözleşme işini bir an önce halletmeliyiz

Şampiyonlar ligi kadrosu kuracağız kongrede onay çıkarsa denilen ortamda uzatmayın da göreyim.
Ha çok yüksek teklif gelirse satılır belkide tabiki.

O sözün hic bir inanirligi yok. Tamamen gaz verme lafidir, hic bir sekilde arkasinda durulmayacaktir.

Kontratini uzatamazlarsa en mantiklisi zateb satmak olur iyi bir teklifte yoksa bedava gidecek 2018 de.

Galatasaray tarihinin en kolay calim atan kanat oyuncusu

Brumanin aynisindan ve aralara iyi top atabilen bi adam bulsakta gobege koysak sahane olur

badou-ndiaye-besiktasa-yesil-isik-yakti_14502896393.jpg

Ben buldum renktaş :hat:

Galatasaray tarihinin en kolay calim atan kanat oyuncusu

benim hatırladığım kadarıyla türk futbol tarihinin'de olabilir renktaş
Bu bileklerini kullanışı iki ayağıyla top sürme becerisi hızı kıvraklığı aynı anda 2*3 kişiden sıyrılabilmesi slalomlar yapması ani patlayan hızıyla Ribery*Bruma ikilisi diyorum

Takımın aldığı parayı hakeden iki oyuncusundan biri

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keita´da büyük heyecan veriyordu, ama Keita sahanin her yerine calam atabilen bir oyuncu degildi. Genel olarak calimlari kanatlara dogru oluyordu. Kaleye dogru calim atan bir oyuncu degildi.

Aspordaki Zeki Uzundurukan , Bruma Galatasaray'i bozuyot dedi ya lan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt