#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sözleşmesini uzatın, bir yere gitmesin, çok iyi oynuyor, canavar bir kanat oyuncusu daha alıp 1-2 adam akıllı takviye yaparsak takım çok iş yapar

Cocuk uzatmiyorum dedi, neyin pesindesiniz..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

bu yönetimin allah belasini versin hala sözlesme yenilemedi, bu gidisle baska bir takim para göz menajeri ile konusur onu ayartir sonra istedigin kadar sözlemse yenilemeye kalk yapmaz

bruma elimizde iken bu sene şampiyon olmak zorundayız eğer brumayı ş.liginde oynatırsak en az 25 milyon euroya okuturuz

Yıllık 2 milyon euro diyordum ama yıllık 2.5 milyon euroyu hakediyor bruma.Basın parayı imzalayın 4-5 yıllık sozlesme

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

önce italyan kirolar sonra hamza denen koy peyniri yüzünden iyice korelmisti cocuk.rintintin ile adeta bir boga oldu,yara yara gidiyor,her mac farklı bir calim tarzi ilen zevki sefaya sürüklüyor,sözlesmesini uzatin salak herifler..

Bruma istemezse yönetim sözleşme imzalatamaz, değil mi? Niye yönetime sallanıyor bu konuda anlamadım. Bence Bruma kalmak istemiyor.

Bekliyoruz hala gelişmeni karaoğlan. İyi mi yapıyoruz seni tutarak bilmiyorum ama gelişmen lazım...

Karışmış burası :) Sakin olun gençler. Karaoğlanın gelişmesini bekliyoruz. Futbol bir nevi ticarettir. Risk almazsan yüklü paralar kazanamazsın. Ya elimizde patlar ya da yıldız olur. Ortası yok yani :)

Bu sezon beklediğim tek oyuncu. Beklenen patlamayı yapar iyi bir hocayla. Gel bakalım karaoğlan

Bu sezonun yıldızlarından olur biraz mental olarak gelişirse. İyi döndü takıma.

ilk defa kendimi alıntılıyorum. ne kadar mutluyum karaoğlanın burada olmasından anlatamam. önceden iyice gelişsin yüksek bonservise satalım diyordum ama şimdi istemiyorum satılmasını. 50 milyon € verseler de satmasınlar. hep kalsın bizde. top ayağına geldiğinde heyecanlandıran tek oyuncu bu. her an herşeyi yapabilecek kapasitesi var. daha üzerine koyması gereken çok şey var. inşallah hep kalır burda. ayrıca bu çocuğu zamanında oynatmayanın da ... neyse bela okumayayım.

ZY4kEa.jpg

Mk7pvN.jpg

Keita'nın kayıp oğlu musun be mübarek. Dün attığı insanüstü bir çalım vardı. Adanaspor'lu oyuncunun yerinde ben olsam, hayvan gibi şii yapıyosun derdim kesin.

taratorun kazığı

Zaten aklı varsa Avrupa'nın önemli kulüplerinde devam etmek ister. Bu çok normal bir hedef. Sözleşme uzatmayıp ayrılmak isterse anlayışla karşılayıp başarılar dilemeliyiz ama bizden ayrıldığında yeni takımında alacağı para max 2 milyon euro olur ki Avrupa'da ligden lige değişse de futbolcu maaşlarının aşağı yukarı yarısı vergiye gidiyor.

Eline net 1 milyon euro geçer. Yani bizden şu anda kazandığının fazlasını kazanma ihtimali yok gibi bir şey. Biz de yeni sözleşmede 2 milyondan aşağı bir miktar teklif etmeyeceğimize göre primlerle falan 2.5 milyon alıp bizde kalmayı mı yoksa aynı parada kalıp takım değiştirmeyi mi seçecek? Muhtemelen bu belirsizlik sezon sonu sonlanır çünkü uzatmak istemiyorsa 10m içimizde patlamasın diye en azından verilen parayı amortilemek için yaz transfer sezonunda 12 milyona falan satarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt