#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu çocuğu derhal +1 yıllık sözleşme yapın bakın gidecek çocuk elim ayağım titriyor 20 den yukarı satamazsak. İlk geldiği sene Real Madrid maçında bile değeri en az 10 milyondu şu an en az 2 kat daha iyi son vuruşları falan.

Hazır A milli takıma çıkmadan yapın şu sözleşmeyi eyy yönetim! Bu form durumuyla Avrupa'dan ilgi olması zaten kaçınılmaz. Bir şekilde aklını çelmemiz lazım. Gitmek istiyorsa da önünü açacağımızın garantisini verelim. Sözleşmemiz dursun kapı gibi. Sözleşmesinin bitimine 1 sene kalmış oyuncuya kimse yüksek bonservis vermez.

Bu Galatasaray bizim başımızı yine taşlara vurdurur, senelerce ahlar vahlar çektirir.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Başakşehir'in içinden geç.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başakşehir maçında önce : 4 gol 3 asist
Başakşehir maçından sonra: 5 gol 4 asist
dediydi dersiniz. come on black inci

Bu maç kötü diyoruz ama Eren'e net bir pozisyon yarattı. 15.dakika civarı diğer taraftanda götürdü son anda savunma dokundu.

Tek başına bu kadar.

Ulan ben mi kurtaracam koca takımı diye transfer olup gitse haksız mı la adam

Yüksek maaşa patlasa bile bir an önce sõzleşme uzatılmalı.

Elimizde bir bu var bunu da bedavaya kaçırırız.

erene alda at dedi erende ancak kasimpasda atarim bunu dedi.
pozisyon söndü gitti.

Bügün gününde degildi ama görüldüki bruma kötü olunca takimda pozisyon bulmakta zorlandi

Benim gecenlerde bir kac kere kast ettigim buydu iste. Bu cocuk da elbet bir gün sahaya istedigini yansitamayacak, istedigi ve beklenilen performansi sergileyemeyecek, eh o zaman ne yapayacagiz diye sormustum kendime.

Cevabini aldik iste bugün. Takim yani 10 tane adam tek bir oyuncunun ayagina bakiyor ve bu takimin ismi Galatasaray. Yazik gercekten yazik, topu Bruma'ya verip mal mal evet gercekten mal mal izliyor hepsi. Bruma sapkadan tavsan cikaracak da gol atacagiz. Ilk yarinin sonunda bunu yine yapti gariban ama Eren atamadi golü.

Sene sonu Bruma gider görürsünüz, ne bizim yönetim bu cocukla sözlesme imzalayabilir ne de takimda tutabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt