#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası satılır, satılmalı da. Yazıktır günahtır.

Adam bir ara topla sağ kanatta ilerliyor ceza sahasına yakın bi yerde Yasin'e ve diğerlerine baktı ver kaç için ama bizimkiler tren seyreder gibi seyrediyor. Git kendini kurtar aslanım.

-Tapatalk-

Kendini paraladi. Git kurtar kendini. Bu mal surusuyle piyasani dusurme.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız çok zorluyor. Hep zor olanı deneme peşinde.

Yazık günah şu çocuğa. Kaçsın kurtarsın kendini. Kalmasını çok istiyordum ama burada harcanıyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

3-4 saglam transfer yapilmicaksa devre arasi, Brumayida satin, adami bos yere harcamayin. Zaten ümit yok bu kadroyla.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

gercekten takima saglam oynucu alinmayacaksa satilsin gercektende ne kadar satilmasini istemesemde.
birde takimda baska oyuncu olmadigindan hep kendi yapmaya ugrasiyor ego gibi görünüyor ama ne yapsin oyuncu yok.

Bruma 20ye gider devre arası 8m gibi para verip martin benitez tarzı bi transfer yapar yönetim

ezik cüno bir pozisyonda 2 adamı maymun ettiği pozisyonda faul yaptı bruma dedi o kadar ezikki korner olur GSARAY gol atar korkusundan brumanın kornerini bile yedi bıdık cüno..

Bruma 20ye gider devre arası 8m gibi para verip martin benitez tarzı bi transfer yapar yönetim

Çok iyimsersin, bizim yönetim o parayı kasımpaşadan, rizeden, bursadan falan 3 çöpe harcar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımda ki tek hücum gücü resmen
Ve bir şeyler yapmak için didinen tek kişi

Kendisine yazık etmesin devre arası veya sene sonu muhakkak takımdan ayrılsın

Bir tek buna üzülüyorum. Çocuk tam formunu buldu, leşlerin arasında kaldı. Bu yüzden piyasası düşük kalıyor.

Dün en az 4-5 defa 2-3 kişiyi çalımladı ama ne yardıma gelen var, ne pas isteyen. Sneijder efendi önündeki topu bile alamadı.

Şener'i top etti solda dün. Sneijder&Eren çöplerinin milyonlar aldığı yerde bu adam gibi adama ne versen az.

büyük yıldız bu çocuk.bence denayer de cok iyi futbolcu denayer de alınmalı gelecegin GS ı bu adamlar etrafında kurulmalı.tabi bu yönetim brumayı elinde tutamaz orası ayrı.

les gibi hep ben yapim derdinde, sneijderin son haftalardaski hali, bütün toplari ezdi.
biraz arkadaslariyla oynamasini ögernmeli, ozaman komple oyuncu olur.

Dün bir kazaya uğrasaydık kellesi istenecek ilk isimlerden biri olurdu tamam hep yapıyordu ama dün çok abarttı gözü kapalı oynadı derler ya tam olarak öyleydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt