#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin atamadığın şutları seveyim odaklanmış aynı şeye başka bir bok bilmez

Sneijder ciktiktan sonra tam söndü . Ciliz sutlarini calistir mal

olm bu adam 2 mıo etmez avrupada

Ligin başında biraz umutlandık lakin senden de bir halt olmayacak anlaşıldı. Son yılların en overrated en bidon oyuncusu olmaya aday kendisi.

Ve hatta unutmadan; Topunu al ve sektir git!

Satın gitsin. 10 M € verirlerse öpüp başımıza koyalım.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle maclarda kendini göstereceksin sonra 3 milyon maas isiyeceksin

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

biraz daha çalım at, hatta tt arenada başla vodafone arenaya kadar çalım at

pas vermeye gelince sıç batır, orta yapmaya gelince ishal ol, oraya top çıkaracağın yerde biraz daha çalım at üç kişinin arasına bir şut çekmeyi dene dört kişinin içinde falan ondan sonra yine çalım at ki seni bir b.. sansınlar

Valla bilmiyorum Bruma en çok ben destekliyorum seni ama artık yeter valla yada maçlara kendi topunuda al gel tek başına oyna

Hani bilmiyorum sana öğrettikleri tek şey çalım atmak mı ?

kız çocuğu gibi şut çekiyon la nedir bu ?

Ya kafanı topla kendini geliştirmeye başla yada çık git klüpten Galatasaray'da oynadığının farkında değil galiba

Herşeyi iyi biraz da beyin olsa neler yapacak.

tapatalk

Tudor adamsa oynatmasın bir daha madem. Takımı ileri taşıyan adamı önce kadro dışı bırak sonra saçma sapan yerlerde oynat. Sistem futbolu oynatsın hocanız.

Tudor adamsa oynatmasın bir daha madem. Takımı ileri taşıyan adamı önce kadro dışı bırak sonra saçma sapan yerlerde oynat. Sistem futbolu oynatsın hocanız.
Arkadaşım senin sorunun ne? Tudor geçen hafta adamı Rizeye getirmek için neredeyse kıçını yalamış.

Hayırdır Tudor ırzına falan mı geçti? Yoksa Karabük başkanının torunu falan mısın?

Bu maç kendi yerine geçtikten sonra ne oldu? Çalım çalım çalım sonuç sıfır. Pası zayıf, ne zaman şut atıp ne zaman takımla oynayacağını bilmiyor. Hele bazen alıp gidebileceği yerde frene basıyor üç kişinin arasına dönüp yine çalım.

Son düzenleme:
Kendını ronaldo sanıyor garibim

Arkadaşım senin sorunun ne? Tudor geçen hafta adamı Rizeye getirmek için neredeyse kıçını yalamış.

Bu maç kendi yerine geçtikten sonra ne oldu? Çalım çalım çalım sonuç sıfır. Pası zayıf, ne zaman şut atıp ne zaman takımla oynayacağını bilmiyor. Hele bazen alıp gidebileceği yerde frene basıyor üç kişinin arasına dönüp yine çalım.

Galatasaray'da en son çalım atan oyuncu kimi gördün. Bruma'yı küçümseyip rezillere ses çıkarmayın bravo.

ulan hersey calım mı. calım atıyor sonuc yok istersen herkesı calımla asist gol yapamadıktan sonra bi bok yapamazsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt