#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam bir vizyon transfer. Umarım kendini geliştirir ve Galatasaray'a en iyi şekilde katkısını verir. Uzun yıllar bizimle kalıp, kulübü daha büyük seviyeye taşımamızda da yardımcı olur. Taraftarlar olarak bizlere çok önemli işler düşüyor. Arkasında durmalıyız, kendisini bu kulübe bağlı hissetmeli. Muhteşem ya muhteşem, hayırlı olsun.

4 Yıl önce geldiği zamanki düşüncelerim bu şekilde idi. Şanssız sakatlık ve Fatih hoca projesi devam edebilseydi, çok daha farklı olabileceği düşüncesini hala korurum. Sağlık olsun. Hoşçakal Karaoğlan, büyük futbolcu olacaksın inşallah.

adam gibi yönetim ve hoca olsaydı başımızda misal ünal başkanın ilk yılı fatih hocalı dönem..
şu an brumayı 25 milyon euro + sonraki satıştan yüzde 25 kar payı ile satıyor olmanın gururunu konuşuyor olurduk..
herşeye rağmen iz bıraktın karaoğlan yolun açık olsun..

DBaMiC5WAAEe0KX.jpg

DBaMiC6WsAA5xb-.jpg

Bruma gibi oyuncudan 0 kar etmek nedir? Allah hepsinin cezasını versin. Kulübü yediniz bitirdiniz lan.

Öyle büyük iş yapmış gibi Brumayla sevinen ve sıfır tepki veren taraftarın da allah cezasını versin. Kulüp resmen iflas etmiş.

Yolun acik olsun. Seneye Bundesliga da keyifle maclarini izlerim artik.

Yolu açık olsun. Biz de bir gelişim gösteremeyeceği aşikardı zaten. Gün geçtikçe Katar Lig'inden farksız hale geliyoruz. Emekli veya 3. sınıf topçuların diyarı bu memleket. Yetenekli ve potansiyeli olan futbolcu zaten durmaz, dursa da gelişim kaydetmez.

Yolun acik olsun. Umarim orda da basarili olup buyuk bir takima gider.

inş futbol aklın gelişir 2 büyürsün de bizde görürüz

Almanya ligi Bruma için doğru tercih. Eğer çalışırsa orda çok şeyler katar kendine ve çok daha iyi takımlarda oynayabilir gelecekte. Yolun açık olsun karaoğlan.

Açıkçası Bruma'yı çok eksik buluyorum ama takımımızdaki en oyunculardan biride o idi ne hissetmem gerektiğini bilemiyorum, artık at Bruma'ya taktiği de böylece sona ermiş oldu bakalım yeni hücum planımız kim olacak.

Açıkçası Bruma'yı çok eksik buluyorum ama takımımızdaki en oyunculardan biride o idi ne hissetmem gerektiğini bilemiyorum, artık at Bruma'ya taktiği de böylece sona ermiş oldu bakalım yeni hücum planımız kim olacak.

Nasil defans hattimiz Allah'a emanet ise, bundan sonra da ofans hattimiz da Allah'a emanet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt