#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasil defans hattimiz Allah'a emanet ise, bundan sonra da ofans hattimiz da Allah'a emanet.
Valla bana hava hoş. Bu bilinçli yapılan Galatasaray'ı küçültme operasyonuna karşın bir duruş sergilenene kadar elimi ayağımı çektim zaten ne maça giderim ne üyelik alırım, en fazla burada takılırım, gol filan atarsak özetlere bakarım, o kadar.

Hoşçakal, teşekkürler, bundan sonra ki kariyerin umrumda değil, muhtemelen yerinde sayacaktır

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Daha dün çapraz bağları koptu diye günlerce üzülmüştük ne çabuk büyüdü de gidiyor karaoğlan.

Bruma'yı idare etme, satılan para ve satış payı koydurmamamız rezillik olsada kendisi adına doğru oldu.

Bizim adımıza kötü oldu.

Fiyat gayet dogal. 1 sene sözlesmesi kalmis, daha Portekiz Milli takimina, zayif competitiona ragmen secilmemis bir oyuncu icin, son yillarda sadece Türkiye liginde , ve bir sezon birseyler göstermis, ispanyada vasati asamamis bir oyuncu, dogal bir para...

Arda Turan bir sene sakatatti, ama potansiyali belliydi, Türkiye ile avrupa ücüncüsü olmus, cok genc yasta sampiyonlar liginde kendinden bahsettirmisti. Fiyati en zayif noktadayken, gittik sattik... Sonra Atletico ile ne basarilar yasayip 40 Milyona Barca´ya gitti.

Bruma talihsizlikti, aslinda sönebilirdi. Karakteri biraz sorunlu bir oyuncu, ve geldigi ilk sezonda capraz baglarini yirtti. Sakatligindan sonra hem Türkiye´de ilk sezon, hemde ispanyada potansiyalinden cok uzak oynadi. O yüzden sociedad zamaninda 7 milyonluk opsiyonu cekmedi, bu da bizim sansimiz oldu.

Bruma hala tam olarak patlamadi, ama ilk defa bu sezon potansiyaline göre oynadi yine. Talihsizlik olmasa, piyasasi taha bir iki sene önce buralari gecebilirdi, belki avrupa kupasi olurdu portekiz ile...

Gitmek istiyor olabilir, ama ben bu durumda satmam. Hem bir sene sözlesme kalmisken, hemde daha vita olarak basamaklari cikmamisken, bu adam satilmaz. Gerekirse riske girecektik, gerekirse cok yüksek bir yillik ücret ile ikna edecektik.

Bir Sampiyonluk, avrupa liginde iyi performans, ve portekiz milli takimina cagirilmasi bu fiyati katlardi.

Bruma'nın bonservisi için "niye 20-25'e satmıyoruz komisyoncu yönetim" vs. denemez fiyatı şu şartlarda normal ama bugünleri öngöremeyen yönetim yine hatalı. Bruma daha milli takıma seçilmedi, kendisini Avrupa'da göstermedi. 1 sene sözleşmesi kalmışken annemizin ligindeki tek sezonluk performansıyla 15 milyon euroya gidiyor. Normal. Ha yönetim taa Sociedad'a gönderirken sözleşmesini uzatsaydı bugün ne Bruma "gitmek istiyorum"da ısrarcı olabilirdi, ne de biz 13-15 milyon eurolara razı olmak durumunda kalırdık. Bruma için asıl vitrin bundan sonra olacak. Gelecek yıl Avrupa şampiyonası var ve gideceği kulüp bu yıl şampiyonlar liginde yer alacak. Umalım da bu turnuvalarda patlama yapmaz, yaparsa zaten 30 milyon eurodan fiyat çekerler biz de kafamızı duvarlara vururuz.

Son düzenleme:
Mancini devrinde yedek kalmasi ardindan sacma bir turkiye kupasi macinda sakatligi prandellide sakatligini zar zor atlatmaya calismasi hamzanin kiraya yollamasi filan derken hic kullanamadik adami son sene haric.bu gelisimi de aslinda sociedada borcluyuz..sut yetenegi hic olmayan biriydi.kisacasi adami gelistiremeden gecen sene 7 8m satisa raziydik bu sene buyuk cikis yapti keske satilmasaydi ama adamin sozlesmesinin bir tek son sezonu faydalandigimizi da unutmayalim.
sene basinda sozlesmesini uzatmayan yonetim suclu tabi ki ama belli ki seneye sozlesmesini uzatmayacakti.bedavaya gitmektense 1 2m a bile asiri derecede ihtiyacimiz oldugunu dusunursek yolu acik olsun diyelim.insallah sonraki satistan pay vardir.

Fiyat gayet dogal. 1 sene sözlesmesi kalmis, daha Portekiz Milli takimina, zayif competitiona ragmen secilmemis bir oyuncu icin, son yillarda sadece Türkiye liginde , ve bir sezon birseyler göstermis, ispanyada vasati asamamis bir oyuncu, dogal bir para...

Arda Turan bir sene sakatatti, ama potansiyali belliydi, Türkiye ile avrupa ücüncüsü olmus, cok genc yasta sampiyonlar liginde kendinden bahsettirmisti. Fiyati en zayif noktadayken, gittik sattik... Sonra Atletico ile ne basarilar yasayip 40 Milyona Barca´ya gitti.

Bruma talihsizlikti, aslinda sönebilirdi. Karakteri biraz sorunlu bir oyuncu, ve geldigi ilk sezonda capraz baglarini yirtti. Sakatligindan sonra hem Türkiye´de ilk sezon, hemde ispanyada potansiyalinden cok uzak oynadi. O yüzden sociedad zamaninda 7 milyonluk opsiyonu cekmedi, bu da bizim sansimiz oldu.

Bruma hala tam olarak patlamadi, ama ilk defa bu sezon potansiyaline göre oynadi yine. Talihsizlik olmasa, piyasasi taha bir iki sene önce buralari gecebilirdi, belki avrupa kupasi olurdu portekiz ile...

Gitmek istiyor olabilir, ama ben bu durumda satmam. Hem bir sene sözlesme kalmisken, hemde daha vita olarak basamaklari cikmamisken, bu adam satilmaz. Gerekirse riske girecektik, gerekirse cok yüksek bir yillik ücret ile ikna edecektik.

Bir Sampiyonluk, avrupa liginde iyi performans, ve portekiz milli takimina cagirilmasi bu fiyati katlardi.
O son kısım Nasreddin Hocanın​ tel örgü fıkrasına benzemiş.

General Mobile 4G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

terside olabilirdi bruma bu, hem bencil hem karekter olarak sorunlu biri.
gitmesi iyi oldu.

Senin yaşında senin gibi yetenekli bir futbolcuyu bir daha ancak 10 yıl sonra görürüz yolun açık olsun ilk senendeki arenada canlı olarak ilk izlediğim gün mutluluktan ağlatmıştın beni şimdi ise rakibimiz şampiyonluk kutluyor ve biz en yetenekli futbolcularımızdan birini satıyoruz ne hallere düşürdün bizi çapsız dursun

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma transferinden çıkacak sonuç gidecek veya kalacak olması değil..
Genç oyunculara yatırım yapmanın ne kadar karlı olduğunu ispatlıyor..
Kalite elbet alıcı bulur sen doğru çocuğu bul ve oynat sabret..

Bruma'nın kızı :red:

bdaa4325d91edba2a20e4b4b3fd4264f.png

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Az once telefona haber geldi nedir bu ayak?

"Galatasaray'in Portekizli oyuncusu, Bruma Florya'da sozlesmesini feshediyor." beinSports

SON DAKIKA: Galatasaray'ın Portekizli oyuncusu Bruma, Florya'da sözleşmesini feshediyor. (beIN SPORTS)

Baska takima imza atabilmek icin sozlesmesini fesh etmesi gerekmez mi renktas.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt