- 3 Temmuz 2012
- 133.949
- 80.786
- 5.198
Noluyo cıhan bize oyle haber gelmedi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baska takima imza atabilmek icin sozlesmesini fesh etmesi gerekmez mi renktas.
Haklısın renkdaş , Florya'da sözleşmenin kilitli bulunduğu kasanın anahtarını Bruma'ya kim vermiş olabilir , araştırılmalı.Dostum trollmu yapiyorsun bilmiyorum, ama benim bildigim sozlesmesi fesh edilirse oyuncu istedigi klube gitmekte serbest ve biz bir transfer ucreti alamiyoruz.
Dostum trollmu yapiyorsun bilmiyorum, ama benim bildigim sozlesmesi fesh edilirse oyuncu istedigi klube gitmekte serbest ve biz bir transfer ucreti alamiyoruz.
Haklısın renkdaş , Florya'da sözleşmenin kilitli bulunduğu kasanın anahtarını Bruma'ya kim vermiş olabilir , araştırılmalı.
imza fesih olayı normal bir prosedürBoyle yonetimden beklenmicek birsey degil renktas.
Tam yazacaktim aynilarini sen yazmissinFesh etmesi gerekiyor kurallar geregi, zaten TFF sitesinden bunu oyuncu profilinde gorebilirsiniz. Oyle nereye belese gidiyor? Sozlesmesi var hala bizimle tipis tipis tazminat odemek zorunda kalir. Sanirim Leipzig ile bizimkiler imzayi attilar artik buradan geri donus yok.