#20 Furkan Özçal

En fazla bir sene kaybederiz zaten her senede şampiyon olmuyoruz ana önümüzdeki yılları kazanırız.Anderlecht 19 yaşlarında bir takım u-19 takımı bizim takıma 3-0 yeniliyor ama aradaki fark 1-2 sene sonra onların u-19 takımı A takımda yer alacak bizimkiler 1-2 tanesi ancak kendini gösterirse oynar diğerleri Akhisar 2.lig bu tür takımlara bedava gidecek.

1 sene kaybetmeyiz zaten, hatta sezonu kurtarırız bu hamlelerle. Doğru hamleleri yaptığın sürece taş çatlasa en fazla 1 kere 2 kere olumsuz sonuç alırsın, ama devamında mutlaka düzelmeler olduğunu görürsün. Hali hazırda şu saçma sapan görüntümüzle bile 4 maçın 3'ünü berabere bitirmişiz. Sen mantıklı hamleleri yaparsan bundan daha kötü olma şansın yok illa ki meyvesini alırsın.

1 sene kaybetmeyiz zaten, hatta sezonu kurtarırız bu hamlelerle. Doğru hamleleri yaptığın sürece taş çatlasa en fazla 1 kere 2 kere olumsuz sonuç alırsın, ama devamında mutlaka düzelmeler olduğunu görürsün. Hali hazırda şu saçma sapan görüntümüzle bile 4 maçın 3'ünü berabere bitirmişiz. Sen mantıklı hamleleri yaparsan bundan daha kötü olma şansın yok illa ki meyvesini alırsın.
Aynı şekilde düşünüyorum bu hamleleri yapabilmek önemli olan.

Adamın tipini falanmı begenmiyorlar, yada iyi bir paraya gelmedigi icinmi oynatmıyorlar. 2-3 mac oynasa belki vazgecilmez ortasaha olacak. Selcuk bu kadar kötü iken artık alternatifleri değerlendirilmeli. Birhan bile oynamalı su ortamda.

Yerinde olsam şu kötü Selçuk un yerine oynatılmadığım için isyan ederdim.Hatta iddia ediyorum sadece 1 maç Selçuk yerine oynasın Bir daha Selçuk a formayı vermez.Tekniği,pres gücü,dinamikliği de fena değil.Yeter ki adam şans verilsin.

Selçuk inanın yerine 11'de oynaması gereken adam.

beyler bu adam oynasın diyende futboldan bi halt bilmiyordur ağlarlar yerli topcular kalitesiz diye furkanı 11e yazıyorlar furkan kim galatasarayın 11 oyuncusu olmak kim duygusal davranmayın

yasinden iyi sağ bek olurdu en çok üzüldüğüm oyuncu bu tempolu,pres yapan ve bu takımda olmayan tarzda bir oyuncu tekniği belki iyi değil ama hiç değilse takıma dinamizm katar en azından statik üçlü yekta-selçuk-dzemaili'den birini kesip oynatsa fark yaratırdı oynatılmayacaksa gitseydi sene sonu 3-4 verir alırız yapmadığımız şey değil.

Geçen sene karabükde süper top oynadı, madem 1 dakika bile oynatmayacaktınız keşke bir sene daha kiralasaydınız gelişimine devam ederdi.

Yazık günah ya oynatmıyacaktınız da niye kiralamadiniz..

I am the one who knocks!

bu adama büyük haksizlik yapiliyor...

anadolu takimlarindaki acik ara en iyi orta saha oyuncusuydu ama gel gör ki bizde kadroya bile giremiyor...

yekta'dan cok cok daha iyi oynardi son macta.

Geçen sezon iyiydi

Hazırlık döneminde de iyiydi

Sonra ne oldu bilmiyorum

Kendisinde Cazorla olabilecek potansiyel varken biz kendisini bize lazım olan! Ayhan Akman'a eviriyoruz.

Geri
Üst Alt