- 30 Mayıs 2011
- 21.998
- 1.173
- 1.503
1 maç izleyipte harika adam demeyin, düzenli olarak takip eden birisi var mı, 15 haftadır nasıl oynadı?
Birde bunun satın alma opsiyonu varmıydı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gaza geldim tek mac kaldi dedim ama daha Everton 1 gol atmali. Sadece 1 gol. Yap birseyler![]()
1 maç izleyipte harika adam demeyin, düzenli olarak takip eden birisi var mı, 15 haftadır nasıl oynadı?
Yok biliyorum.
Bu arada Furkan yetenekli, sadece devamlılık sorunu vardı. Yoksa bu yerli oyuncu havuzunda kulübede iş yapabilecek potansiyele sahip. Bugünkü maça göre net bir yorum yapmak doğru değil. Ama devamlı oynaması güzel..
Deyim yerindeyse ağzıyla kuş tutsa, mevkiisi gereği o fizikle hiçbir zaman üst seviyede olamaz.
en fazla karabük'te oynayacak seviyede oldugu icin gönderdik zaten.. bedava diye alinmis bir oyuncuydu!!
bu maç özelinde yorum yapmıyorum ancak terim formalite maçlarında bile oynatmaması saçmalıktı kovduğun için birkez daha teşekkürle başkan![]()
Bunu her seferinde dillendirmen kuyruk acisindan baska birsey degildir. Kedi ulasamadigi cigere mundar dermis.
Dün göz boyama gibi oldu, diğer maçlarda nasıl takip etmek lazım. Çünkü bizde oynamak ile anadolu takımında oynamak farklı.