#20 Furkan Özçal

Karabükspor - Trabzonspor maçını izleyin.

Furkan ilk 11'de. Bu sezon Karabükspor'un en önemli oyuncularından biri. Baya maç oynadı. Zaten Kayserispor'da da oynuyordu sürekli. Kısacası Furkan genç yaşına rağmen çok tecrübeli bir futbolcu. Mancini seneye mutlaka deneyecektir.

27 veya 38 dakika oynadı bir kupa maçında

tam manasıyla rezalet

Çeptalk

fatih hoca 96-2000 yılları arasındaki hoca değildi asla.

gençlere şans veren,genç yetiştiren,sahip çıkan biri değildi artık.Sadece Semih'i yetiştirdi,ki o da defans kalmadığı içindi. başka takıma kiralık olması konuşuluyordu.

Çolak zaten o gelmeden de şans buluyordu Hagi zamanında.Mancini İbrahim Coşkun,Emre Can gibi duyulmamış isimleri dahi yetiştiriyor helal olsun

Mancini'nin gözüne girmek için yırtınır Cuma günü.

h. kampinda basariya gark etmesi dilegiylen

Bir kaç maçını izledim Karabük'ün. Takımın en etkisiz oyuncusu. Yarın baya kastıracaktır göze girmek için. Umarım iyi falan oynarsa Mancini tek maçlık performansa göre takımda tutma kararı almaz

seneye takıma girmesi imkansız inşallah sene sonu bursa trabzon kasımpaşa veya es es gibi baş altı takımların birine felan yerli ayağına 2-3 milyona felan çakarız

Cok kasacagını düsünüyorum,Mancini zaten takipte yanılmıyorsam,göze girmek icin baya yırtacaktır...

çaktı rizeye çok şanssız bir oyuncu selçuk inanın rezil sezonunda takımda olsaydı formayı kapabilirdi şimdi durumu 15 günlük yaz kampına bağlı kalması

çaktı rizeye çok şanssız bir oyuncu selçuk inanın rezil sezonunda takımda olsaydı formayı kapabilirdi şimdi durumu 15 günlük yaz kampına bağlı kalması

Bi bok yapamazdi ne yazik ki. Emre Colak,Umut Gündogan(!!!!), Ibrahim Coskun. Bunlar bile sans bulamiyor. Furkan ne yapsin? Selcuk Selcuk Selcuk diye kafayi yedik zaten. Adam 1,5 sezondur hatte 2 sezon bile diyebilirz neredeyse belki 5 mac haric hic bir halt yapmiyor.

I am the one who knocks!

Tolunay bana göre Türkiye'nin en iyi genç oyuncu yetiştiren hocası keşke devre arası 1-2 isimi daha gönderseydik ancak eğer azcık sabredilirse seneye bir anda 11'de olabilir Furkan çünkü orta saha olmasına rağmen sürekli ceza sahasına giren ve her maç 10.000 üzeri koşan bir oyuncu rahatlıkla rotasyona girer.

24 yaşında ancak bu seviyeye gelebilmiş adam Galatasarayda 18 e giremez, çok maçını izledim Kayserideyken...Tam bir ''Mevki yakıştırılamayacak'' oyuncu tipi, en sevmediğim şeydir...

Reis gol atmış.Seneye Lucescu ile birlikte patlama yapmasını ümit ediyorum.

Ceyhun yerine kadroda kalmalı,sanırım Gülselam'ın mukavelesi bitiyor insallah bir aptallık yaptırmaz giderayak sinyor...

Geri
Üst Alt