#20 Furkan Özçal

İshak ile takas etmek lazım bunu üzerine 500.000 Euro vererek.

Ceyhun'la hiçbi futbolcunun alakası olamaz o başka bi boyutta :)

Ceyhun'un tek özelliği ortasahanın fizik gücünü arttırması. Mancini de takım güçlenmene kadar Ceyhun'u bu yüzden oynattı. Furkan falan çok daha teknik ama fizik olarak bu görevi yapamazlar. İspanya'da oynasan yapar ama Türkiye'de olmaz.

Tapatalk

Ceyhun'un tek özelliği ortasahanın fizik gücünü arttırması. Mancini de takım güçlenmene kadar Ceyhun'u bu yüzden oynattı. Furkan falan çok daha teknik ama fizik olarak bu görevi yapamazlar. İspanya'da oynasan yapar ama Türkiye'de olmaz.

Tapatalk

Karabük'te yaptı bizde neden yapamasın

Adelelet patlayacak kastan :asd: oldukça fit nasıl hırs yaptıysa inşAllah sezon içerisindede olası s inan rezil performansı sonrası formayı alır

Bu adamın mevkisi tam olarak nedir forvet arkasımı orta merkezmi

Kayseri'de sürekli ceza sahasına giriyordu free gibi oynuyordu, forvet arkası gibi. Bizde öyle oynayamadı tabi doğal olarak, Karabük'te de orta merkez ama öne daha yakın şekilde tabi. Defansif orta saha değil yani Furkan, daha çok hücum özelliği olan bir orta saha.

Kayseri'de sürekli ceza sahasına giriyordu free gibi oynuyordu, forvet arkası gibi. Bizde öyle oynayamadı tabi doğal olarak, Karabük'te de orta merkez ama öne daha yakın şekilde tabi. Defansif orta saha değil yani Furkan, daha çok hücum özelliği olan bir orta saha.

O zaman çok kötü bi sezon geçirmiş. Sadece 3 golü var asisti bile yok 34 maçta. Maç başı ort 70 dakika oynamış az da değil

gayet iyiydi özgüven ve tempo gelince süper olcak.

Bu maç için verdim şukunu panpa

Takımın en kötüsüydü bence umut bulutan sonra. Ikinci yarı biraz toparladı ama yinede yetersizdi.

Bakalım yinede 1-2 mac daha. Karabükde iyidi ama orası karabük

Ben cok begendim. Bu sene fazla şans bulur umarim

★★★》☆

:encouragement:

Geri
Üst Alt