#20 Furkan Özçal

Sağ bekde fena bulmadım az süre almasına rağmen.

Emre candan daha iyi oldu kesin o bölgede

Tarık'a hiç gerek yok.bu aslan parçası orta saha da oynar,sağ bek te,görev verildiği zaman.Karabük yaramış,diğer gençleri de mi Karabük'e göndersek her sezon 1 tanesini

Sağbek bölgesinde hiç beklemediğim kadar iyi oynadı. Birkaç maçta daha o bölgede denemek lazım.

vay be kayseride defans arkası koşuları ve golleriiyle sivrilen furkan olmuş sağ bek

hayatın ne getireceği belli olmuyor

Maçın tek iyi tarafıydı.

Aslanım benim.

(Ciğersiz topçu.)

vay be kayseride defans arkası koşuları ve golleriiyle sivrilen furkan olmuş sağ bek

hayatın ne getireceği belli olmuyor

Burak da bir zamanlar kanat oyuncusuyken (neden başarısız olduğu aşikar) şimdi Türkiyenin en iyi forveti.

Gülermisin ağlarmısın.

I am the one who knocks!

Birçok kişi aynı hataya düşüyor Furkan Özçal zaten komple iyi bir futbolcu.Oyunu hızlı oynuyabilen oyun görüşü olan ve dikine oynuyan bir futbolcu.Sağ bek değil orta sahada oynamalı asıl mevkisinde yer bulmalı.Furkan efendi bir çocuk problem çıkarmayan ve bu onun dezavantajı oldu.Sessiz sedasız biri sürekli çalışır Furkan Özçal.Formayı sonuna kadar hak ediyor ama orta saha olarak.

top bana gelsin,top oynamak istiyorum diyor adam zaten sahada.,ne hikmetse toptan kaçanlar(hamit,sabri,hakan b. vb.) değerleniyor bizim takımda;furkan,umut g,emre ç top oynamak isteyen adamlar,bunlara şans verilmeli.

Selçuk yerine Furkan oynasın. Selçuk yedek beklesin artık. Hamit ve Burak'ın yerine de acil alternatif üretilmesi lazım.

Tam joker koy ortaya çek sağa çek sola her yerde oynasın. Tekniği var, çokta hızlı. Hamit, Sabri, Hakan oynayacağına bu çocuk oynasın. Tek eksiği defans yönü. Ne kadar geliştirdi kendini bilmiyorum ama defansif olarak gelişirse muazzam bir oyuncu olacak.

Adam takıma direnc katıyor. Su anda Selcuk'u kesmemesi icin hicbir neden yok. Yeni sezon öncesi en iyi transfer Furkan olur, tabi şans verilirsee..

Eğer bu seneyi böyle oynayarak heba edeceksek bu çocuklarla heba edelim, ben daha yanındaki adama pas veremeyip ama büyük yıldız havalarıni görmek istemiyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo-Furkan ikilisi cok sert,agresif ve dinamik bir ikili olur.Denenmeli.Yeri gelir sag bek oynar.Dünde gördük,Cafu gibi mübarek.:):)

Ayrıca Karabükspor Baskanı yine acıklama yapmıs istiyoruz diye.Vermeyiz umarım.Gayet etkili oynadı hazırlık macında sans buldugu süre.Formayı hakediyor.

Tabi rakib'in 2. lig takimi oldugunu unutmamak lazim, yalniz gercekten ümit verici bir perfomans sergiledi. Umarim devamini getirir.

Şu anda anadolu takımında olsaydı veyselle beraber ikisine 10 milyon euro isterlerdi bizim forumda ah keşke şu veysel ile furkani alsak diye aglayanlar olurdu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt