#20 Furkan Özçal

Terimin nadir iyi transferlerinden biri.

Takımdan göndermek veya şans vermemek gibi bi gaflete düşmezler umarım.

Emre çolak furkan bruma Sinan koray telles umut gündoğan altuğ birhan jr burak Yılmaz bu takımın geleceği

En azından futbolcu emre ç. Giderek ilk 11 sayısı azalan bir oyuncudan gelişim bekleyemessin. Oyun vizyonunu biraz geliştirirse çok iyi bir futbolcu olacak

Şu takımda en çok şasn verilen isimler Sabri 1 Aydın 2 Emre Çolak 3.. 1 yıl ful 11 çıktı ama yine tık yok adamda...Bence umudu kesin Çolaktan Furkan-Gündoğana buna verilen şans verilsin 10 kat faydalı olur Çolaktan..Bu adamda ciddi mental eksiklik var

Furkan dan bu sene faydalanabileceğimizi düşünüyorum ben.Kesinlikle herhangi bir STSL takımına gönderilmemeli.

Adam ofansif ortasahada verimli olabilir ama kendini sağ beke adapte ederse hayatı kurtulur.. En önemli bölge bekler, OOSden beklenti herzamn en üst düzeydedir ve sergenden sonra oraya yerli gelmedi, tümer var ama alex'i kesemedi sonuçta..

çoğu kişi sevmez ama nedense tolunayın çok iyi hoca olduğunu düşünüyorum mümkünse 2-3 kişiyi daha yollayalım türkiyedeki en underrated hoca abdullah gibi boş hoca yerine gelseydi dünya kupasına giderdik

Son maçta sağ bekteki performansı çok iyiydi, bindirmeler vs çok enerjikti. Kesinlikle bu sene bir yerlerde değerlendirilmeli

çoğu kişi sevmez ama nedense tolunayın çok iyi hoca olduğunu düşünüyorum mümkünse 2-3 kişiyi daha yollayalım türkiyedeki en underrated hoca abdullah gibi boş hoca yerine gelseydi dünya kupasına giderdik

Trabzon salaklık yaptı bunu bırakıp. O dandik kadro ile zaten Mourinho bile başarılı olamazdı. Bence Tolunay iyi yolda. Oyuncularla iyi ilgileniyor.

I am the one who knocks!

Trabzon salaklık yaptı bunu bırakıp. O dandik kadro ile zaten Mourinho bile başarılı olamazdı. Bence Tolunay iyi yolda. Oyuncularla iyi ilgileniyor.

I am the one who knocks!

trabzon son 2-3 yıldır bu tip saçmalıklar yapıyor zaten karabük ve antep gibi küme düşmeye aday takımları alıp avrupaya taşıdı iyi bir takım verilse rahatlıkla şampiyon yapar hemde baya iyi genç isimler çıkarır

madem sağbekte furkanı beğendiniz.furkan niye solbekte oynamasın ki?hem çalışkan,hem sol ayak,enerjik..

Orta sahada Selçuk'un yerine oynatmalıyız.

Geri
Üst Alt