- 22 Kasım 2008
- 14.941
- 481
- 1.708
Yok be abi kazanabilecek kriterlere uygun bi sarki bulamadim. Gelisi guzel katildim. Alpay pis hirs yapti favorim bu kez o :d
Hadi bakalım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok be abi kazanabilecek kriterlere uygun bi sarki bulamadim. Gelisi guzel katildim. Alpay pis hirs yapti favorim bu kez o :d
Bu arada arkadaşlar şarkısını yasaklı şarkılar listesinden kontrol etmeyen varsa etsin lütfen.
Liste ilk mesajda mevcut.
Bu arada arkadaşlar şarkısını yasaklı şarkılar listesinden kontrol etmeyen varsa etsin lütfen.
Liste ilk mesajda mevcut.
Playlist ne zaman hazır olur Emrah'cım?
Diğer adaylarımda, @Gökhan Sertkaya ve @Serkan Şakrak diyecektim oysaki
Işıklı yazına gelecek olursak, tam tersi Alpay ile birbirimize hiç puan vermiyoruz, hatırlamıyorum hiç puan verdiğimi![]()
Daha önce 5486415442 kez Eurovision yaptığım için yasaklı şarkıyı tanıyorum artıkhangisi daha önce katılmış katılmamış biliyorum
Daha önce 5486415442 kez Eurovision yaptığım için yasaklı şarkıyı tanıyorum artıkhangisi daha önce katılmış katılmamış biliyorum